S22 mi S23 FE mi alınmalı?

Bu fiyat bandında S23FE daha iyi bir tercih olacaktır. S22'nin bataryası çok hızlı bitebiliyor. Arkadaşlarım da kullanıyor ve özellikle babanız günün bir kısmında illaki dışarı çıkıyordur. Bu onun için sorun yaratabilir. Yine de son söz size kalmış. Ben de S23FE kullanıcısıyım.

Teşekkür ederim. Ben günlük kullanimda dışarıda da çokça oluyorum fakat bana yeterli geldi açıkçası. Babanizin gun içinde ne kadar kullanacagina bağlı olarak değişir diye düşünüyorum. Arada bazen 60 Hz kullandığım da oluyor tabii pil ömrü uzasın diye.

Genel olarak biraz da kullanıcıya kalmış bir durum. İsterseniz babanıza sorarak neler istediğini öğrenebilirsiniz. İki telefonun da birbirinden iyi yanları var çünkü. Farklarını sayarak başlayabilirsiniz.

S22 kullanan tanıdığım tek sıkıntısının şarjının hızlı bitmesi olduğunu söyledi. Isınmadan yana şikayetçi değil. Oyun da oynuyor kendisi. Ama bu performansa iyi bile dedi batarya performansı. Bence kesinlikle S22, kamerasından da aşırı memnun. Hem telefona benzeyen cihaz S22, S23 fenin yanında.

Ya babamda premium hissiyat veren ve gözüken bir telefon gözüksün istiyorum, 3700mAh batarya ile işlemcinin gücünü uyumlu olarak kullanıyor mu diye merak ediyorum dediğim gibi babam işi gereği genellikle dışarıda oluyor ve sürekli konuşma yapıyor Facebook ve Instagram gibi yerlerde kullanıyor
S23FE kalitesinide bilmiyorum batarya konusundan dolayı cezbedebilir ama kamera açısından ne kadar fark var ve s22 den yazılım olarak daha mı iyi arayüzü daha kullanışlı mı onu merak ediyorum farkları nedir?

Günlük ekran süresi kaç acaba?

Bilmiyorum ekran süresini sormadım ama 1 güne yetmiyor dedi.

Kamera konusunda çok da bir fark yok. Zaten babanız kullanacak abartılı fotoğraflar çekeceğini sanmıyorum. Batarya konusunda babanız dediğim gibi günün büyük bir kısmında dışarıda olacak ve onun için en büyük artısı batarya olacaktır. S22 alıp da pişman olabilirsiniz ama S23FE alıp belki S22 daha fazla performans verebilirdi dersiniz. Yani riske atmayın bence. Büyük ekran ve S23FE'nin kalınlığı da babanızı daha çok mutlu edebilir belki de. Bu konuda kendisine sormanız çok daha iyi olacaktır.

Anladım çok teşekkür ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…