S22 mi S23 FE mi?

JosephEmr

Centipat
Daha fazla  
Telefonu büyük ihtimalle fiziksel bir mağazadan alacağım fakat S23 FE Vatan'da 24 bin gibi fiyatlara satılıyorken S22 19 Temmuz'da BİM'e 20.999 TL olarak gelecek. Ayrıca küçük boyut, premium hissiyat ve fiyat olarak S22 daha cazip geliyor. Göz alışkanlığı olarak telefonu çok düşük parlaklıkta koyu modda kullanacağım için bataryanın büyük bir problem çıkaracağını sanmıyorum. Sizce 1 yıl güncelleme desteği için bütçeyi S23 FE'ye yükseltmeli miyim? Ayrıca hangi telefonun işlemcisi daha güçlüdür?

S22 daha guclu olsa da oyunlarda kucuk kasasi ve yetersiz sogutmasi sebebiyle sorun cikarir. Gunluk kullanima etki edecek fark yok. Guncelleme destegi 1 sene sadece. Sadece bunun icin degmez.
Göz alışkanlığı olarak telefonu çok düşük parlaklıkta koyu modda kullanacağım için bataryanın büyük bir problem çıkaracağını sanmıyorum.
Gunluk kullanimda 5 saate yakin ekran suresi veriyor, goz onunde bulundurun.

S22 daha guclu olsa da oyunlarda kucuk kasasi ve yetersiz sogutmasi sebebiyle sorun cikarir. Gunluk kullanima etki edecek fark yok. Guncelleme destegi 1 sene sadece. Sadece bunun icin degmez.

Gunluk kullanimda 5 saate yakin ekran suresi veriyor, goz onunde bulundurun.
Isınma olayının yazılım tarafı güncellemelerle çözülmüş olsa da küçük kasanın donanımsal eksiği problem çıkarabilir. Odak noktam oyun ve kamera. Bu konularda S22 daha iyi fakat Galaxy AI desteğinin S23 FE'de daha iyi çalıstığını duydum. Yine de bu fiyat farkına bu ağırlık, boyut ve kahrolası çerçeveler kabul edilebilir mi bilemedim.

Odak noktam oyun ve kamera. Bu konularda S22 daha iyi fakat Galaxy AI desteğinin S23 FE'de daha iyi çalıstığını duydum. Yine de bu fiyat farkına bu ağırlık, boyut ve kahrolası çerçeveler kabul edilebilir mi bilemedim.
S22 ile hafif oyunlari oynarsınız ama agir oyunlari oynayamazsiniz, ısınır ve performanstan kisar. Yani S22'nin gücünü goremezsiniz. S23 FE'nin yeterli sogutmasi mevcut, ana kamerasi S22 ile ayniyken telefoto ve genis acida geride.

S22 ile hafif oyunlari oynarsınız ama agir oyunlari oynayamazsiniz, ısınır ve performanstan kisar. Yani S22'nin gücünü goremezsiniz. S23 FE'nin yeterli sogutmasi mevcut, ana kamerasi S22 ile ayniyken telefoto ve genis acida geride.
S23 FE ilk çıktığında optimizasyon sıfırdı. Tüm oyun testlerini izledim ve takılma, donma hatta oyunun kendini kapadığını gördüm. Umarım güncellemelerle düzelmiştir. Ama olayın S22 tarafı çok garip, bu telefona oyun testi yapan neredeyse bulamadım, hadi bir iki video bulsam ısınması batarya düşmesini hesap ederim belki ama yok. Bu iki telefon da optimizasyon ya da donanım eksikliğinden kaybediyor. Kararsız kaldım. Ayrıca ana kamera lensi aynı olan hatta telefoto lensinde daha geride kalan bir telefona bu fark verilir mi, bu da söz konusu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı