S22+ nasıldır?

Eemirrrr

Decapat
Daha fazla  

Telefon indirime girmiş nasipse bu akşam alabilirim. Acaba birkaç ay deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Isınma ve batarya süresi bir tık kafamı kurcalıyor. Kullanmayanlar rica ediyorum ısınıyor veya batarya çabuk bitiyor demesin.

Exynos 2200 var ısınma olacağını sanmam bataryası 4500 mah yeterlidir bence ekranı büyük seviyorsanız alınır.

Küçük olup fazla ısınması dışında sorun yok.

Hocam ekranı işlemcisi vs gayet yeterli ancak telefonda ısınma ve batarya üstüne çok fazla şikayet var. Aynı şekilde s21'de de bu şikayetler vardı. Ben şuan s23 kullanıyorum ve herhangi bir sorun vs görmedim. s22'yi kullanmadım ama bu kadar söylenti varken gözleri kulakları kapamak çok da doğru olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ileride satarsanız da inanılmaz düşük fiyatlara gider bu söylentiler yüzünden zarar edebilirsiniz. s22'yi hiç kullanmadım ama eğer batarya ve ısınma hakkında bir sorun yaşamazsanız çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Bazıları düz S22 ile karıştırıyor sanırım. Bu cihaz genel olarak daha iyidir.

Hocam bence o fiyata s23fe almanız daha iyi olur.
Isınma konusunda daha iyi bir cihaz s23fe.
Ayrıca 1 sene daha güncel.

Hocam bence o fiyata S23FE almanız daha iyi olur.
Isınma konusunda daha iyi bir cihaz S23FE.
Ayrıca 1 sene daha güncel.

Güncel olması çok umurumda değil. Önemli olan bu fiyat bandında hangisi daha iyi. İşlemci açısından S23 FE daha iyi olsa da diğer tüm açılardan S22+ daha iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…