@479595 bahsedilen düzeltme haftaya falan gelir ama bendeki izlenimi kötü. Hatta konu da açmıştım öbür S23 kullanıcıları da katılmıştı bana. Size geldiğinde pürüzsüz olur diye tahmin ediyorum. Şu an Fold5 Betasında Widget animasyonları düzeltilmiş mesela.
Merhaba, S22 kullanıcıları olarak hepimiz merakla beklediğimiz bir konu hakkında bilgi almak istiyoruz: Samsung Galaxy S22 için One UI 6 güncellemesi ne zaman gelecek? Bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız çok iyi olur.
Kesinlikle çok güzel bir telefon , büyük ekran seviyorsan tavsiye etmem büyük ekran derken plus model ekranlar, s22 çok küçük değil orta Bi telefon , ben büyük ekran sevmem, s22 gayet güzel, cebimde siritmiyor
S22 ye 14 geldi bu sabah , yüklemek isteyen arkadaşlara duyurulur
Kesinlikle çok güzel bir telefon, büyük ekran seviyorsan tavsiye etmem büyük ekran derken Plus model ekranlar, S22 çok küçük değil orta bir telefon, ben büyük ekran sevmem, S22 gayet güzel, cebimde siritmiyor
Boyuta takıyorum aslında S22+ almayı düşünüyordum ama satan yer bulamadım ve pili kötü diyorlardı. Bende S23 aldım çok güzel ama bayağı küçük geliyor çok pahalı olunca yakın zamanda değiştirme gibi bir imkanimda yok. 3,5 yıl küçük ekrana alisicam artık.