emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:28 #1 Normalde bugün elimizde olması gereken güncelleme hala gelmedi S22. diğer yakınlarım S23 FE S24 FE kullanıyorlar ben hala almadım güncellemeyi. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 13:44
Normalde bugün elimizde olması gereken güncelleme hala gelmedi S22. diğer yakınlarım S23 FE S24 FE kullanıyorlar ben hala almadım güncellemeyi.
Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Makaleler 2 Çözümler 1 Pazartesi 14:00 #2 emirvapur dedi: Normalde bugün elimizde olması gereken güncelleme hala gelmedi s22. diğer yakınlarım S23 FE S24 FE kullanıyorlar ben hala almadım güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Gün içinde 7'ye kadar alabilir. @emirvapur avrupada aldı zaten. Yakında diğer bölgelerde alacaktır. Çok isterseniz modelinize geldiğinde (samfrewden kontrol edebilirsin) modelinize gelen CSC'ye geçerek güncellemeyi alabilirsin.
emirvapur dedi: Normalde bugün elimizde olması gereken güncelleme hala gelmedi s22. diğer yakınlarım S23 FE S24 FE kullanıyorlar ben hala almadım güncellemeyi. Genişletmek için tıkla... Gün içinde 7'ye kadar alabilir. @emirvapur avrupada aldı zaten. Yakında diğer bölgelerde alacaktır. Çok isterseniz modelinize geldiğinde (samfrewden kontrol edebilirsin) modelinize gelen CSC'ye geçerek güncellemeyi alabilirsin.
NowzyTTX Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R3 3100 GTX1650 8GB 512M2SSD Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:29 #3 Kanka banada gelmedi ya 12ye doğru gelir bence