S22 pil kullanımı nasıldır?

Aslan55

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S22 2 yıldır kullanıyorum. Şu an ekran 60Hz düşürüldü. Oyun yok, parlaklık kısık, arka plan uygulamaları derin uyku olarak ayarlandı. Normalde 4 veya 5 saat ama çalıştığım için bakamıyorum. Ekran süresi yok denilecek kadar az.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250411_205400_Device care.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 64
Telefon sıfır mıydı, bayağı kötüymüş, benim S24'UMD'e 5 saat gidiyor en azından çok zorlayınca bile.

Otomatik çevi S24'imde yi UMD diye anlamış...

Telefon sıfır mıydı, bayağı kötüymüş, benim S24'UMD'e 5 saat gidiyor en azından çok zorlayınca bile.

Otomatik çevi S24'imde yi UMD diye anlamış...

Evet sıfırdı, ilk yıl pil iyi gidiyordu.

Banada olacak gibi bir panik geldi şimdi

Mayıs ayında 2 yıl olacak bende de fakat şarj maalesef başlardaki gibi değil One UI 5 varken 120Hz kullanmama rağmen herkesin şikayet ettiği zamanlarda ben memnundum ekran süremden ve diğerlerine oranla ekran süresi bariz yüksekti ama aynı şeyleri keşke şimdi de söyleyebilsem özellikle 2 aydır fark ediyorum artık sabah tam şarjla akşama kadar günü zor çıkarıyor. Alışmışım bir de 120Hz kullanmayınca gözlerimi aşırı rahatsız ediyor. Bu arada 60Hz de biraz daha stabil gidiyor pil fakat aşırı verimli değil.

S22 ekran süresi ve bataryası berbat bir telefon, 2 yıldan sonra bu değerler normal sanırım.

One UI 5'e geri dönüş yapılırsa bir fark olur mu acaba?

Bana da olacak gibi bir panik geldi şimdi

Bir an önce değiştirmek gerekiyor.

One UI 5'e geri dönüş yapılırsa bir fark olur mu acaba?

Bir an önce değiştirmek gerekiyor.

Geri eski sürüme dönmek Samsung tarafında biraz uğraştırıcı oluyor diye biliyorum bu yüzden ben hiç girişmedim eski sürüme dönmeye. Geçseniz bile eski performans olur diye garanti vermek pek de olmaz çünkü bu iki yıllık süreçte pil sağlığı da düşmüştür büyük ihtimalle.
Gece şarja takıp sabah tam şarjla bu saatte elde ettiğim ekran süresi.

Son düzenleme:
Maalesef Samsung telefonların base modelleri İphone gibi şarj problemi yaşıyor bende S23 kullanıyorum benimde şarj gitmiyor. Birkaç gündür 120hz kullanıyorum normalde aldığımdan beri 60 kullanıyordum ve 4 saatin üzerine çıkartamadım kullanımda. 120hz bu telefona uygun değil. Biraz kaliteden taviz verip S2* FE modellerine yönelmek doğru olabilirdi onlarda da 120hz şarj problemi var mıdır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…