Dostlar merhaba, 3 ay öncesinde S22 kullanmıştım pil sorunu ve ısınma yüzünden sinirlenip satmıştım. Şimdi durum nedir? Kullanıcılarından yorum alabilir miyim, özellikle pili çok merak ediyorum.
8 Gen 1, overheating sorunu olan bir işlemci ama çok zorlanmadığı zaman S22 Ultra vapor chamber'ı üstesinden gelebiliyor.
Yine de S22 Ultra kasasında bile 48 dereceyi aşmak mümkün.
S22'deki kadar yok ama overheating hala geçerli. S22'de graphite soğutma olduğu için daha yüksek sıcaklıklar görülebiliyor.
Yine de bu 8 Gen 1'in fazla ısındığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ben oyun oynamadan kullanıyorum bir günü çıkarıyorum telefonla konuşurken vs. 4K video çekerken dahası kamera kullanırken bir ısınması da mevcut onun dışında günlük uygulamalarda abartı bir ısınması yok bir ara çok kötüydü sonra güncelleme geldi iyileşti de denebilir. Ama hala bir a serisi 5000'lik pili olan bir telefonla yarışmaz.
Ben oyun oynamadan kullanıyorum bir günü çıkarıyorum telefonla konuşurken vs. 4K video çekerken dahası kamera kullanırken bir ısınması da mevcut onun dışında günlük uygulamalarda abartı bir ısınması yok bir ara çok kötüydü sonra güncelleme geldi iyileşti de denebilir. Ama hala bir a serisi 5000'lik pili olan bir telefonla yarışmaz.