Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Şubat 2024 #11 Emretnczz dedi: Hayır temiz cihaz ilk geldiğinde de böyleydi. Isınan bir cihaz fazla ısınmanın önüne geçmek için mi böyle yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de S22 kullanıyorum, böyle bir durum mevcut değil. Garantiye gösterin bence telefonu.
Emretnczz dedi: Hayır temiz cihaz ilk geldiğinde de böyleydi. Isınan bir cihaz fazla ısınmanın önüne geçmek için mi böyle yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de S22 kullanıyorum, böyle bir durum mevcut değil. Garantiye gösterin bence telefonu.
E Emretnczz Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 29 9 Şubat 2024 #12 Reavenn dedi: Ben de S22 kullanıyorum, böyle bir durum mevcut değil. Garantiye gösterin bence telefonu. Genişletmek için tıkla... %10 %15 ten %100 e kadar kaç saatte doluyor sizin telefon?
Reavenn dedi: Ben de S22 kullanıyorum, böyle bir durum mevcut değil. Garantiye gösterin bence telefonu. Genişletmek için tıkla... %10 %15 ten %100 e kadar kaç saatte doluyor sizin telefon?
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Şubat 2024 #13 Emretnczz dedi: %10 %15 ten %100 e kadar kaç saatte doluyor sizin telefon? Genişletmek için tıkla... %0'dan %80'e yaklaşık 50 dakikada doluyor.
Emretnczz dedi: %10 %15 ten %100 e kadar kaç saatte doluyor sizin telefon? Genişletmek için tıkla... %0'dan %80'e yaklaşık 50 dakikada doluyor.
E Emretnczz Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 29 9 Şubat 2024 #14 Reavenn dedi: %0'dan %80'e yaklaşık 50 dakikada doluyor. Genişletmek için tıkla... Benim telefon da hemen hemen aynı, 1 saatte full şarj oluyor. Sanırım baktığım uygulumada sorun var.
Reavenn dedi: %0'dan %80'e yaklaşık 50 dakikada doluyor. Genişletmek için tıkla... Benim telefon da hemen hemen aynı, 1 saatte full şarj oluyor. Sanırım baktığım uygulumada sorun var.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Şubat 2024 #15 Emretnczz dedi: Benim telefon da hemen hemen aynı, 1 saatte full şarj oluyor. Sanırım baktığım uygulumada sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sorun yok, zaten 25W ile şarj süreleri bu kadar .
Emretnczz dedi: Benim telefon da hemen hemen aynı, 1 saatte full şarj oluyor. Sanırım baktığım uygulumada sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sorun yok, zaten 25W ile şarj süreleri bu kadar .
E Emretnczz Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 29 9 Şubat 2024 #16 Reavenn dedi: Hocam o zaman sorun yok, zaten 25W ile şarj süreleri bu kadar . Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şarj olma süresini söyleyince içim rahatladı teşekkürler.
Reavenn dedi: Hocam o zaman sorun yok, zaten 25W ile şarj süreleri bu kadar . Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şarj olma süresini söyleyince içim rahatladı teşekkürler.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Şubat 2024 #17 Emretnczz dedi: Aynen hocam şarj olma süresini söyleyince içim rahatladı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı günler .
Emretnczz dedi: Aynen hocam şarj olma süresini söyleyince içim rahatladı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı günler .
E Emretnczz Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 29 9 Şubat 2024 #18 Reavenn dedi: Rica ederim hocam, hayırlı günler . Genişletmek için tıkla... Saolun size de .
M melih5454 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #19 WHT dedi: Adaptör kablosu C to C mi? Ayarlarda süper hızlı şarj açık mı? Genişletmek için tıkla... Bence s22 inin orjinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona
WHT dedi: Adaptör kablosu C to C mi? Ayarlarda süper hızlı şarj açık mı? Genişletmek için tıkla... Bence s22 inin orjinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona
E Emretnczz Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 29 9 Şubat 2024 #20 melih5454 dedi: Bence s22 inin orjinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona Genişletmek için tıkla... Hocam zaten a54'te de s22'de de adaptör çıkmıyor. A54'ü aldığım zaman yanında orijinal samsung 25watt şarj aleti almıştım. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
melih5454 dedi: Bence s22 inin orjinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona Genişletmek için tıkla... Hocam zaten a54'te de s22'de de adaptör çıkmıyor. A54'ü aldığım zaman yanında orijinal samsung 25watt şarj aleti almıştım. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.