S22 şarjı hızlı bitiyor

Kardeşin ya da dostun falan değilim. Konu sahibi bile değilken senin çok bilmişliğine bir açıklama yapmak zorunda hiç değilim. Yazdıklarını en başından konu sahibi daha düzgün bir dille yazsaydı zaten ben de ona göre açıklama yapardım muhatabım değilsin.

Çok teşekkür ederim bugün test ediyorum bakalım kaç saat olacak.

Hocam iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim sizce?

Cihazdan memnun değilseniz siz bilirsiniz ama buna sizin kendiniz karar vermeniz en doğrusu, pil konusunda dediğim gibi pil optimize olsa bile ekran süresinin düşük olması normal işlemci kaynaklı.

Hocam ben de S22 kullanıyorum. Haklısınız şarjı çok hızlı bitiyor. Bu duruma yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.

Hocam bunu verip yenisini alabilirim ya da garantiye yollayabilirim.

Yenisinden kastınız aynı model mi? Değişim ya da garantiye yollama yapsanız da pilde değişim olmaz, kullanilmayan uygulamaları uykuya almayi deneyin, 120Hz açıksa kapatın etkisi olacaktır ama dediğim gibi aynı cihazı kullanıyorum çok yoğun kullanımda 2. defa şarja takmak gerekiyor, normal kullanimda 1 günü çıkarıyor bazen de sabah şarja takmışsam akşam saat 9 gibi tekrardan takmam gerekiyor. Ben çok dert etmiyorum bunu ama herkesin beklentisi farklı kişiden kişiye değişebilir.

Bütçeniz varsa değişim kampanyasından yararlanabilirsiniz eğer başka bir Samsung model telefonla değiştirmek isterseniz.

Genel olarak 4-4.30 saat arası ekran süresi var zaten ben de kullanıyorum. Uzun gitmesi için İşleme hızı ayarını optimizede tutabilir ve sürekli güç tasarrufunda kullanabilirsin sadece.

6 saat ekran açık 17 saat ekran kapalı aldım şarj 100'den 20'ye kadar. Hızlı şarjı tamamen kapatın öyle şarj etmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…