S22 Ultra hala alınır mı?

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
Şu an S21 FE kullanıyorum ve yakın zamanda telefonumu değiştirme kararı aldım bu nedenle fiyatı S24 Ultra kadar pahalı olan bir telefon yerine biraz daha ucuz ve genel kullanımda işimi fazlasıyla görecek bir telefon arıyorum.

S22 Ultra sizce hala alınır mı? Veya ne önerirsiniz ortalama o fiyatlarda? (Samsung ekosistemi için Samsung bir telefon lazım)

Alacağınız fiyat nedir? Elbette hâlâ alınabilir bir model.

Hocam iPhone 6S bile alan varsa hala neden alınmasın? Hala alınabilecek bir modeldir sanırım.

Aslında bütçem çok değişken tam ayırdığım bir bütçe yok ama ortalama 40-45k falan.

Ultra almana gerek yoksa, büyük ekran ve kalem şart değilse S24+ alabilirsin. Güncelini tercih etmek her zaman daha iyi.

Aslında bütçem çok değişken tam ayırdığım bir bütçe yok ama ortalama 40-45k falan.
Hocam zorlanırsa S23 Ultra bile alınabilir internet üzerinden bu bütçede. Daha güncel olsun derseniz de S24 Plus da bir alternatif. Kalem şart değilse tabii ki.

Hocam zorlanırsa S23 Ultra bile alınabilir internet üzerinden bu bütçede. Daha güncel olsun derseniz de S24 Plus da bir alternatif. Kalem şart değilse tabii ki.

Exynos 2400 korkutuyor beni ve sanki S22 ultranın kamerası daha iyi gibi. Arada aşırı fark göremedim.

Ultra almana gerek yoksa, büyük ekran ve kalem şart değilse S24+ alabilirsin. Güncelini tercih etmek her zaman daha iyi.

S23 Plus nasıl peki? İşlemcisi 8 gen 2 ama diğer özelliklerinden ne fark var S24 Plus ile?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…