BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #11 classy01 dedi: iPhone'ların otomatik parlaklıkta, manuel parlaklığa kıyasla daha yüksek bir parlaklığa çıkmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor manuel parlaklıkta en yüksek değerine. Otomatikte çıkıyor. classy01 dedi: Sonuç olarak yüksek bütçede android alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fanlık yapmanın bir anlamı yok, gayet alınır yüksek bütçede Android.
classy01 dedi: iPhone'ların otomatik parlaklıkta, manuel parlaklığa kıyasla daha yüksek bir parlaklığa çıkmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor manuel parlaklıkta en yüksek değerine. Otomatikte çıkıyor. classy01 dedi: Sonuç olarak yüksek bütçede android alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fanlık yapmanın bir anlamı yok, gayet alınır yüksek bütçede Android.
I ingweelf Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 9 Mart 2022 #12 BERWAR dedi: Donanım, batarya ve performans olarak 13 Pro Max daha iyi. Kamera ve ekran olarak ise S22 Ultra daha iyi. İki model arasında da 1000 TL fark var. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Şahsen 13 ile devam ederdim. Genişletmek için tıkla... Dünkü zamdan sonra Pro Max seçeneğini eledim maalesef. S22 Ultra dışında yakın zamanda çıkacak onu bekle dediğiniz bir model var mı? Cevap için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2022
BERWAR dedi: Donanım, batarya ve performans olarak 13 Pro Max daha iyi. Kamera ve ekran olarak ise S22 Ultra daha iyi. İki model arasında da 1000 TL fark var. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Şahsen 13 ile devam ederdim. Genişletmek için tıkla... Dünkü zamdan sonra Pro Max seçeneğini eledim maalesef. S22 Ultra dışında yakın zamanda çıkacak onu bekle dediğiniz bir model var mı? Cevap için teşekkürler.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #13 ingweelf dedi: S22 Ultra dışında yakın zamanda çıkacak onu bekle dediğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir model maalesef yok. Mate 50 serisi var o da yaz aylarında gelecek. Bekleyemezsin o kadar.
ingweelf dedi: S22 Ultra dışında yakın zamanda çıkacak onu bekle dediğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir model maalesef yok. Mate 50 serisi var o da yaz aylarında gelecek. Bekleyemezsin o kadar.
KrustyChester Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 14 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restoratör 10 Mart 2022 #14 BERWAR dedi: Öyle bir model maalesef yok. Mate 50 serisi var o da yaz aylarında gelecek. Bekleyemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Mate 50 nasıl olacak acaba ya iOS dışında merak ettiğim tek seri o benim için.
BERWAR dedi: Öyle bir model maalesef yok. Mate 50 serisi var o da yaz aylarında gelecek. Bekleyemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Mate 50 nasıl olacak acaba ya iOS dışında merak ettiğim tek seri o benim için.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #15 KrustyChester dedi: Mate 50 nasıl olacak acaba ya iOS dışında merak ettiğim tek seri o benim için. Genişletmek için tıkla... Kamera fotoğraf noktasında en iyi telefon o olur yine. Video da yine Iphone ve Samsung'dan geride kalır gibi. Çok daha geç çıkacağı için kesinlikle fotoğrafta geçecektir.
KrustyChester dedi: Mate 50 nasıl olacak acaba ya iOS dışında merak ettiğim tek seri o benim için. Genişletmek için tıkla... Kamera fotoğraf noktasında en iyi telefon o olur yine. Video da yine Iphone ve Samsung'dan geride kalır gibi. Çok daha geç çıkacağı için kesinlikle fotoğrafta geçecektir.
I ingweelf Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 12 Mart 2022 #16 S22'de karar kıldım. Yorum ve cevaplar için sağolun tekrar. Dosya Ekleri IMG-20220312-WA0002.jpg 143,9 KB · Görüntüleme: 306
H Halit5737 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #17 ingweelf dedi: S22'de karar kıldım. Yorum ve cevaplar için sağolun tekrar. Genişletmek için tıkla... Deneyimleriniz nedir acaba? Bende 13 den geçmeyi düşünüyorum. Özellikle şarjı daha mı iyi daha mı kötü ve ısınma sorunu var mı?
ingweelf dedi: S22'de karar kıldım. Yorum ve cevaplar için sağolun tekrar. Genişletmek için tıkla... Deneyimleriniz nedir acaba? Bende 13 den geçmeyi düşünüyorum. Özellikle şarjı daha mı iyi daha mı kötü ve ısınma sorunu var mı?