S22 Ultra vs iPhone 14 Plus vs iPhone 13 Pro Max

Merhaba. 3.5 senedir Huawei P30 Pro kullanıyordum, telefon değiştirmeye karar verdim. Telefonu tarifeyle beraber kontratlı alacağım için uzun vadede ödeyeceğim ve bu 3 cihazın fiyatı da birbirine yakın, iPhone 14 Plus bir tık daha uygun. Herhangi bir ekosisteme bağlılığım yok. Önceliklerim büyük ekranlı olması, batarya kapasitesi ve stabilite-akıcılık. Telefonda oyun oynanmayacak ve kamera önceliğim değil. Bunları gözeterek bu 3 cihazı filtreledim ama aralarında karar vermek zor. Birkaç tavsiyeye göre karar vermek istiyorum, yaklaşık 1 ay kadar zamanım var. Teşekkürler şimdiden.

Alabilme şansın varsa iPhone 14 Pro Max almak en mantıklısı.

13 Pro Max'in fiyatları zamlandı fakat alabilirseniz en iyi seçim olabilir.

Kararım Mate 50 Pro'dan yana olurdu 4G ama 13 Pro Max'den hızlıymış üstelik 5G kılıfları var Huawei'nin tabii Google desteği sorun olmazsa ama ABD yaptırımları hafifletme kararı almış diyorlar.

Alabilme şansın varsa iPhone 14 Pro Max almak en mantıklısı.
Hocam fiyat olarak aşırı yüksek 14 Pro Max. Güzel telefon fakat benim ihtiyaçlarıma göre 14 Plus ya da 13 Pro Maxten pek de fazlasını sunmuyor. Amiral gemisi, büyük ekran iyi batarya ve performans üçlüsü benim için yeterli. 13 Pro Max'e fiyat fazlasını da sadece ekranı için verebilirim.
13 Pro Max'in fiyatları zamlandı fakat alabilirseniz en iyi seçim olabilir.
14 Plus ile arasındayım hocam, bir %10 fiyat farkı var ama tasarım ve ekranıyla bir tık daha mantıklı gibi.

Kararım Mate 50 Pro'dan yana olurdu 4G ama 13 Pro Max'den hızlıymış üstelik 5G kılıfları var Huawei'nin tabii Google desteği sorun olmazsa ama ABD yaptırımları hafifletme kararı almış diyorlar.
Google uygulamaları fazlasıyla önemli hocam. Android tarafında S22 Ultrayı hatta belki S22 Plusı tepe model olarak belirledim. Alırsam Watch 5 ile birlikte almak istiyorum ama S22 tavsiye eden pek yok heralde iPhone karşısında.

Aslında iPhone fiyatında bir Android almak mantıksız üstüne biraz daha ekleyip 13-14 alınabilir.

Kararım Mate 50 Pro'dan yana olurdu 4G ama 13 Pro Max'den hızlıymış.
Hayır değil.

Fiyat performans olarak en mantıklısı S22 Ultra.

14 Plus'ın, 13 Pro Max'e göre bir espirisi yok. Sadece 1 yıl daha yeni. 13 Pro Max daha mantıklı bir seçenek.

Hayır değil.

Fiyat performans olarak en mantıklısı S22 Ultra.

14 Plus'ın, 13 Pro Max'e göre bir espirisi yok. Sadece 1 yıl daha yeni. 13 Pro Max daha mantıklı bir seçenek.

S22 Ultra ve iPhone 13 Pro Max maliyeti aynı hocam benim için, o durumda hangisini düşünürdünüz? Benim Android alışkanlığım var ama spesifik olarak iOS ya da Android alacağım diye bir isteğim yok. "iPhone alacak kadar para veriliyorsa iPhone al" düşüncesinden öte bir yorumunuz olur mu? S22 Ultrayı da alıp kullanan bir sürü insan var neticede. Fakat dediğim gibi benim için basitçe büyük ekran, batarya, stabilite gerekli. S22 Ultranın tasarımı ve kalemi benim için artısı, iPhone tarafının bataryası çok iyi. Başka da karar verdirecek kriterim yok.

14 Plus ve 13 Pro Max zaten aynı telefon? Benim tavsiyem Türkiye içerisinde S22 Ultra kesinlikle. Hani derseniz ki benim param çok fazla benim umurumda değil para, gidip 13 Pro Max alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…