S22 Ultra vs S23

Bütçe
30000

Montyxss

Centipat
İki telefon arasında kaldım. Şu anda S8 kullanıyorum ve şarj bitmesi konusundan bıktım artık, o yüzden S22 Ultra öncelikli tercihim. Fakat nadiren olsa da mobil oyunlar oynarım, S23 ile S22 Ultra arasında oyun konusunda dağlar farkı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Şahsen S22 Ultra derim, en nihayetinde donanım olarak daha güncel olmasa bile segment olarak daha yüksek bir cihaz.

S23 almanı tavsiye ederim. S22 Ultra büyük ekran ve S Pen avantajına sahip olsa da 8 gen 1'den dolayı pilde memnun etmez.

S23 almanı tavsiye ederim. S22 Ultra büyük ekran ve S Pen avantajına sahip olsa da 8 gen 1'den dolayı pilde memnun etmez.
Kamera konusunda s22 ultra daha iyi diye biliyorum. Bir de s23 3900,s22 ultra 5000 mah. Nasıl fark olmaz orayı anlayamadım.

Kamera konusunda S22 Ultra daha iyi diye biliyorum. Bir de S23 3900, S22 Ultra 5000 mAh. Nasıl fark olmaz orayı anlayamadım.

S22 Ultra 5000MAH pile sahip olsa da 8 gen 1 denilen verimsiz işlemci pili su gibi içiyor. Kamera tarafında S22 Ultranın tek avantajı Zoom. Zoom dışında S23'ün kamerası genel olarak daha iyi. İkisi arasında S23 almak bence daha mantıklı ama sen bilirsin.

Kamera konusunda s22 ultra daha iyi diye biliyorum. Bir de s23 3900,s22 ultra 5000 mah. Nasıl fark olmaz orayı anlayamadım.
Snapdragon 8 Gen 2 ısı ve batarya performansı olarak çok ileride bi işlemci. Muhtemelen mah değerleri farklı olsa bile stress (oyun vs) altında aynı sürede kullanacağınızı düşünüyorum. Onun dışında idle (normal) durumda ultranın bataryası uzun gider. S22 kullanıyorum çok üst segment cihazlar zaten. Kendi tercihiniz.

Berbat denmese de Gen 2 gibi değil. Pil süresi olarak neredeyse 1.5 kat fark var gibi gözüküyor. S22 ile S23 arası.

benim için pili durduğu yerde yememesi ve yaklaşık 10 saat kullanım sağlaması yeterli olacaktır. s23 bunu karşılayabilir mi?

S23 kullanıyorum cihazda hiçbir sıkıntı yaşamadım daha. Yazılımı çok güzel. Ekranı bana yeterli. Sistem uygulamaları düzgün çalışıyor. Pil ömrü uzun. Hızlı şarj oluyor. S23 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…