S22 Ultra vs S24FE

Bizim forumda neden 20-30 bin arada sadece Samsung öneriliyor ben anlamıyorum.

Çok daha yeni, lens ve kamera incelemeleriyle meşhur Dxomark da çok daha yüksek puan alan, kamera konusunda, ram-hafıza konusunda başarılı Honor 200 ve 200 pro varken neden sadece S23FE-S24FE ve S22 ye odaklanıyor millet pek anlamış değilim.

Bunlar da güzel modeller sorun o değil de Honor 200 ve hatta pro daha alınası bana göre.

Honor 200 pro gayet güzel, batarya olsun, performans olsun, kamera da zaten çok iyi.

Honor 200 pro gayet güzel, batarya olsun, performans olsun, kamera da zaten çok iyi.
Kamera ve batarya için Honor 200 pro tercih edebilirsiniz. İşlemci olarakda üzmez.

Kesinlikle öyle hele kamera da çok başarılı kendim de kullanıyorum Honor 90, 200 Pro ya geçeceğim S23FE veya S24FE düşünmüyorum mesela.
Evet, S23 den daha iyi kamerası var. Fe lere göre daha iyi zaten.

Kamera ve batarya için Honor 200 pro tercih edebilirsiniz. İşlemci olarakda üzmez.

Evet, S23 den daha iyi kamerası var. Fe lere göre daha iyi zaten.
Konu sahibi arkadaş hem kamera ve pil öncelik olarak istemiş zaten, bu yüzden Honor 200, ya da alınabilirse Honor 200 pro daha iyi olur. İşlemci olarak da kötü değiller. Her işi yapabilecek işlemciler.

Kamera olarak açık ara S22U ama genel açıdan 2.el S22U yerine S24 FE alırdım.

2 sene güncelleme alacaklar. Bende Honor öneririm ama yetişkin kişiler aldımı uzun süre kullanıyor. Honor'un işleyişi karışık gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…