I infklasee Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 S22 Ultra cihazım var, tahmini ne zaman One UI 7 gelir? Benim telefona dün S24 serisine dağıtılmış ayın sonuna doğru gelir mi benim telefona da?
S22 Ultra cihazım var, tahmini ne zaman One UI 7 gelir? Benim telefona dün S24 serisine dağıtılmış ayın sonuna doğru gelir mi benim telefona da?
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 12 Nisan 2025 #11 anakinskywalker55 dedi: Bende güç tasarrufunda asla kullanmam en yoğun haftamda 1 güne düşüyor. NFC veya kablosuz şarj gibi özellikleri kullanmıyorsan kapat. Genişletmek için tıkla... Kapalı hepsi. Artı 0 Eksi
anakinskywalker55 dedi: Bende güç tasarrufunda asla kullanmam en yoğun haftamda 1 güne düşüyor. NFC veya kablosuz şarj gibi özellikleri kullanmıyorsan kapat. Genişletmek için tıkla... Kapalı hepsi.
KS KS I infklasee Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #12 balikeat dedi: S22 için mayıs ayı deniyor. Türkiye'dee dağıtılması Mayıs sonunu bulur çünkü daha S24 serisine bile daha dağıtılmadı. Genişletmek için tıkla... 7 Nisan demişlerdi bazı videolarda görüyordum onlar Custom olarak kurdular herhalde. QTV dedi: Samsung canımı sıkmak için tarihi uzattıkça uzatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende heyecanla ilk başta heyecanlıydım Samsung sağ olsun erteleye erteleye heyecan kalmadı. 237969 dedi: Aynen benim tek istediğim pil belki iyileşir. Bir de güç tasarrufu modada telefonun 60Hz düşmesinden nefret ediyorum keşke onu seçebilmek. Genişletmek için tıkla... Pil sorunu bende de var can sıkan bir durum 5 saati zor görüyorum ben. Xantern dedi: S24 serisine de daha gelmedi. Şu liste doğru sanırım. Eki Görüntüle 2467941 Genişletmek için tıkla... Listenin kaynağı nedir hocam. Artı 0 Eksi
balikeat dedi: S22 için mayıs ayı deniyor. Türkiye'dee dağıtılması Mayıs sonunu bulur çünkü daha S24 serisine bile daha dağıtılmadı. Genişletmek için tıkla... 7 Nisan demişlerdi bazı videolarda görüyordum onlar Custom olarak kurdular herhalde. QTV dedi: Samsung canımı sıkmak için tarihi uzattıkça uzatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende heyecanla ilk başta heyecanlıydım Samsung sağ olsun erteleye erteleye heyecan kalmadı. 237969 dedi: Aynen benim tek istediğim pil belki iyileşir. Bir de güç tasarrufu modada telefonun 60Hz düşmesinden nefret ediyorum keşke onu seçebilmek. Genişletmek için tıkla... Pil sorunu bende de var can sıkan bir durum 5 saati zor görüyorum ben. Xantern dedi: S24 serisine de daha gelmedi. Şu liste doğru sanırım. Eki Görüntüle 2467941 Genişletmek için tıkla... Listenin kaynağı nedir hocam.