Ben de S22'yi araştırıyorum. Hanımın telefonu değiştireyim diyorum ama İphone 12 mini ile S22 arasında kaldım. Emin de olamıyorum. Özellik olarak Samsung S22 daha üstün gözüküyor ancak yukarıdaki pil kullanım videosu beni düşündürüyor.
ben de S22'yi araştırıyorum. Hanımın telefonu değiştireyim diyorum ama iPhone 12 mini ile S22 arasında kaldım. Emin de olamıyorum. Özellik olarak Samsung S22 daha üstün gözüküyor ancak yukarıdaki pil kullanım videosu beni düşündürüyor.
iPhone 12 mini 64 GB kesinlikle alma arkadaşin attığı videoda S22 çok da kötu degil iPhone 13 bataryasi cogu telefonu ya geçiyot ya da esit yani mi 11t ile karşilastirmada yani mi 11t performans ve batarya odakli bir telefon bende S21+ alsam dedi ama batarasi iyi ama S22 bataryanin kötülügünü başka seylerle kapatiyor kamera, ekran, islemci, 1 yıl daha gunceleme bir de Samsung kendi sitesinde bir şey paylasmıs neden S21 serisinden daha az 300 mha daha az koyduuny.
S22 Pil olarak kötü bir telefondur. Yoğun kullanımda günde 2 kere şarj ister ama onun dışında çok güzel bir telefondur. Eğer günde 2 kere şarj etmek sizin için problem değil ise alınabilir.