S22 vs iPhone 12

Hayır asla değil S22 sin 1 yıl Android güncellemesi ömrü kaldı. Ama iPhone 12 daha 2-3 yıl güncelleme alacak.

Tam tersi olmasın o hocam. iPhone 12 iOS 19 alıp ömrünü tamamlacak yani 1 yıl. S22 ise Android 16 alıp üstüne 1 yıl daha güvenlik alacaktır. Bu da daha alınacak 2 yıl Android 3 yıl güvenlik güncellemesi demek siz ikisini birbirine karıştırmışsınız.

S22 18 bine geliyor kılıf, ekran koruyucu, adaptör birlikte 19.500 denk geliyor. Birkaç ay veya seneye satmak istediğim fazlasıyla zarar ettiriyor. İkinci el piyasası şu an 14-15 binde neredeyse 4 bin ile 5500 arasında zarar etmiş oluyorum. İkinci el iPhone 12 pil sağlığı %90 üstünde 1 yıl garantili 22-23 bandına aldığımda hiçbir zararda bulunmayacağım. Sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

Gösteriş takıntınız vara iPhone yoksa S22.

Kullanan kişiden daha iyi bilecek değilsiniz. Mesleği gereği her özelliğini kullanıyor ısınma yok diyor. Siz neye dayanarak karşıt söylemlerde bulunabiliyorsunuz?
Ben de kullanıyorum o yüzden biliyorum. Mesleği gereği olmasına hacet de yok hocam bunu bir argüman olarak kullanmanıza gerek yok. S22'nin nasıl bir telefon olduğu yoruma açık değil ısınma sorunu hâlâ bariz olarak var ve günlük hayatta dahi kullanıcısını pişman edecek kadar hem de... İllaki başka yorumlar da okumak isterseniz Donanımhaber forumda S22 ana konusunda tonla deneyim bulabilirsiniz. Almakta elbette özgürsünüz S22 elbette iPhone 12'den ekran kamera gibi alanlarda üstün ama iPhone 12'de deklanşöre bastığınızda fotoğraf çeker S22 de çekmesini beklersiniz hele de hiç olacak şey değil ama şöyle 3-5 fotoğraf çekeyim derseniz S22'nin kamera uygulamasındaki kasma süreçlerini bitirmesini ardından fotoğraf işleme kısmının bitmesini beklersiniz. Ha bunları bir de 60 Hz iken yaşarsınız ki ittire kaka birkaç fotoğraf ve sokakta yürüyüş modunda navigasyon kullanmak gibi temel şeyler için.

iPhone 12'de de pil ve ısınma sorunu var. Benim tercihim S22 almanız kamera olarak ekran olarak daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı