Daha önce iPhone 7 kullanıyordum. Arızalanınca yeni bir telefon almaya karar verdim. 20 bin TL bütçem var ve iki telefon arasında kaldım. Apple ekosistemi seviyorum. Daha önce hiç doğru dürüst Android kullanmadim ve uzun ömürlülükte ön yargılarım var. Ancak 120 Hertz yüzünden Samsung alasim var. Samsung özel fiyatlandırması var bir de. Öneriniz nedir?
Evet, ancak alicak olursam Plus modelini alicam. Sadece merak ettiğim kısım Android'e karşı ön yargılarım. iPhone gibi uzun ömürlü olur mu sizce? Performans olarak ikisi de üst segment bir telefon. Oyun oynamadigim için performans farkını hissedebileceğimi sanmıyorum. Acaba S22+ kullanan var mi?
Dediklerim şeyler S22 Plus için de aynen geçerli. Batarya konusunda farklılık olabilir. Yine de genel olarak S22 Plus bahsettiğim özelliklerde daha iyi.
Android amiral gemileri de uzun ömürlüdür. Samsung aynı zamanda güncelleme tarafında da Android tarafındaki en iyi firma. 4 Android güncellemesi, 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak S22 serisi.
S22 Plus yerine de S22 almalısın. 6000 TL'lik fark yo aralarında. İşlemciler ve kameralar aynı. Sırf ekran boyutu ve batarya için aradaki fiyat farkını vermek saçmalık.