S22 vs Nothing Phone 2 vs Nord 3

AIise

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Intel(R) Irıs(R) Xe Graphics
Telefonumu değiştirmeme çok az bir zaman kaldı. Son bir kez daha sormak istedim. Oyun oynamam günlük kullanım için hangisi daha uygun olur? Başka marka önermeyin.

Sakın S22 alma. Ekran süresi çok kötü 1 günü asla tamamlayamıyor. Ayrıca anormal derecede ısınıyor.
Diğer telefonları bilmiyorum.

Butce varsa S24FE. Bunlarin arasindan Oneplus.
işlemcisi kötü değil mi diğerlerine göre

Sakın S22 alma. Ekran süresi çok kötü 1 günü asla tamamlayamıyor. Ayrıca anormal derecede ısınıyor.
Diğer telefonları bilmiyorum.
şuan oppo a16 kullanıoyurm sözde 5000 mah ekran süresi oyun oynamamama rağmen 6-7 saat anca gidiyo

kafamı karıştıran o zaten tasarımı çok beğeniyorum ama o fiyat ona göre fazla geldi
Fiyata çok takılmanın alemi yok bence. Ben zamanında şu cihazı alıp kullandım sırf kullanıcı deneyimini merak ettiğim için. Zararına sattım. Umursamadım.

şuan oppo a16 kullanıoyurm sözde 5000 mah ekran süresi oyun oynamamama rağmen 6-7 saat anca gidiyo
Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir S22 kullanıyorum. Bataryayı %20 altına düşürmememe rağmen 3-4 saat arası gidiyor. 2 yıl önce de böyleydi şimdi de böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…