S22 vs POCO X6 Pro

Bütçe
18000
S22 inin problemi küçük olması ve fazla ısınması ama ben POCO'yu öneririm S22'nin ısınması ve küçük olması dışında bir sorunu yok 1.5 yıldır kullanıyorum.

Hocam şu anki cihazım X3 Pro bende bunun kütük tasarımından sıkıldığım için daha kompakt bir cihaz arıyorum ortalama olarak 60Hz 5G kapalı ne kadar süreler veriyor hocam?

Siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Almak isteyenin aklında bir tablo oluşması için soruyorum.

Günlük Max 4 saat ama o da parlaklığı en azda kullanıyorum ek bilgi en azda kullandığımda telefonun şarjı 5 saatte bitiyor.

Hocam şu anki cihazım X3 Pro bende bunun kütük tasarımından sıkıldığım için daha kompakt bir cihaz arıyorum ortalama olarak 60Hz 5G kapalı ne kadar süreler veriyor hocam?

Mevcut cihazınızı elinizde kalmadan önce elinizden çıkarmanızı piyasa altında olsa dahil tavsiye ederim. Yurt dışı bu fiyata Xiaomi 13 var. Onun da ön kamerası kötü geri kalan her şeyi iyidir.

Yanımda 5000'lik küçük bir powerbank taşıyorum zaten hocam 1.5 kez falan şarj eder diye düşünüyorum günlük.

Kesinlikle S22 alın, powerbank ile galan 1, 5G'ünü çıkartır. Dediğin şartlarda 5-7saat vermesi lazım eğer ortalama işler yaparsan.

25 Temmuz'dan beri X6 Pro kullaniyorum. Şarjı hiç güzel gitmiyor gün içinde 5 saat dayanıyor. Kamera'sı idare eder. İşlemci gayet iyi oyunlarda sorun yaratmıyor. İnstagram'da gezinirken instagramın parlaklığı gidiyor ekran parlaklıklığını en sona çektiğim halde zor görünüyor (belki tek bende vardır).

S22 inin problemi küçük olması ve fazla ısınması ama ben POCO'yu öneririm S22'nin ısınması ve küçük olması dışında bir sorunu yok 1.5 yıldır kullanıyorum.
Genel kullanımdamı ısınıyor oyundamı? Bi saat telde görüşmek , görüntülü konuşma instagram vs ısındırıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…