S22 vs S21 vs A73

Rams'Ey

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam yeni telefon almayı düşünüyorum ancak telefon konusunda biraz kararsız kaldım. Telefonu gün içinde genelde sosyal medya, müzik dinlemek, fotoğraf video için ve 1 saat civarı oyun için kullanıyorum.
Şu an aklımdaki telefonlar Samsung Galaxy S22, S21, S21FE, A73.
S21 2021 senesinde çıktığı için ve 1 yıl daha kısa süre güncelleme alacağı için biraz uzağım ancak S21FE'ye göre her ne kadar batarya ve ekran olarak daha kötü olsa da daha önde olduğu özellikler de var.
A73 internet sitelerinde özelliklerine baktığımda kağıt üzerinde gayet iyi duruyor ve Snapdragon işlemciye sahip ayrıca bu işlemci ile birlikte 5000 mAh'lık gayet uzun kullanım süresine sahip olması ve 6.7'lik ekran cezbedici.
S22 ise burada yazdığım telefonlar arasından en iyi özelliklere sahip telefon diye düşünüyorum ancak batarya konusunda günü zor çıkardığına dair çok fazla söylenti var acaba güncellemeler ile sorunlar düzeltildi mi? 6.1 inclik ekran sizce kullanımda küçük hissettirir mi?

Ben kullanmadım samsung ama A73 kullanan çok insan var ve baya memnunlar

A73'ü kafadan eleyin. S22 şarj olarak 2.5-4 saat ortalama ekran süresi verir 120 Hz ve mobil veri ile. Samsung'un 25W powerbankini alabilirsiniz ya da günde 20 dakika ek şarj ile S22 en iyi tercih olacaktır. Bütçe o kadar değilse de S21 üzmez.

Aralarındaki en zayıf A73 kesinlikle S22 alın.
6.1 inc sizce dizi film izlerken küçük kalır mı?Ayrıca batarya konusunda güncellendiği söyleniyor ancak stabil bir şekilde ekran süresi hakkında bilginiz var mı?

Ben kullanmadım Samsung ama A73 kullanan çok insan var ve bayağı memnunlar.

A73 fiyatına göre iyi bir işlemci sunmuyor bana kalırsa tercih edilmemeli onun yerine fiyatına yakın olarak S20FE almak çok daha iyidir.

Ben kullanmadım samsung ama A73 kullanan çok insan var ve baya memnunlar
Aynı şekilde bende yazılan özellikler ve kullanıcılardan olumlu yorum almasından dolayı listeme ekledim ancak ne kadar iyi olsada A serisi olduğundan dolayı aklımda soru işareti olarak kaldı.

A73 fiyatına göre iyi bir işlemci sunmuyor bana kalırsa tercih edilmemeli onun yerine fiyatına yakın olarak S20FE almak çok daha iyidir.

Tartışmasız bir şekilde S22 zaten işlemci olarak aralarında en iyisi ancak beni cezbeden S22'deki batarya ve ekran boyutu eksikliğinin A73'te olmaması ve S22 gibi güncel bir cihaz olması bu konu hakkında bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Ayrıca ergonomik olarak küçük ekran daha rahat ancak video izleme vs. konusunda 6.1 inch ekran küçük durur mu kullanım sırasında rahatlık olarak 6.7 ile çok fark olur mu?
Birde S22 varken S21 gibi bir telefona yönelmek ne kadar mantıklı olur?

Son düzenleme:
Aşırı bir fark olmaz sırf ekran farkı içinde A73 tercih edilmez pil konusuna gelirsek S21 için bir arkadaş forumda ilk aldığı zaman pil konusunda memnun olmayıp ardından gelen güncellemeler ile süresinin arttığını belirtmişti kamera farklarinida düşünürsek S22 alın rahatiniza bakin.

Batarya sorun değilse S22 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…