S22 vs S21 vs A73

S serisi varken A73 düşünülmemeli.
Ben de A70 var ve ekranını büyük buluyorum, 6.7" ekranı var ancak YouTube olsun Chrome'daki bazı oynatıcılar olsun tam ekran olmuyorlar.

S21 FE veya S22 arasında tercih yapmalısın, S22 modelinin eksikliği ekran süresi olur.

Cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kamera ve diğer özellikler bakımında S22 oldukça üstün duruyor diğer seçeneklerden.
Beni tek düşündüren ve diğer seçeneklere yönlendiren batarya ve 6.1 ekrandı dediğiniz gibi batarya güncellemeler ile düzeltildi ya da düzeltilecekse 4-5 saatlik ekran süresi kullanımı üzerine geleceğini düşünürsek çok da bir sorun yaratmıyor gibi ekran konusunda da ergonomik ve hafif olması çok iyi zaten şu an 6.2'lik bir ekran kullanıyorum ama daha önce mağazada karşılaştırma yaptığımda sanki 0.1 inçten çok daha küçük gibi gelmişti fark.
Eğer batarya konusunda S22 kullanıp deneyimleyen birisi dönüş yaparsa çok sevinirim.
Ayrıca A73 kullanıcı deneyimi olan birisi kendi deneyimini paylaşırsa çok faydalı olur.

Tam ekran olmaması kötüymüş zaten ekranı dizi film vs. için önemsiyordum onun dışında taşıma açısından küçük ekranlar ağırlık ve kompaktlık olarak daha iyi benim için.
Tek sorun şu anlık batarya gibi duruyor benim tarafımda.
Sizce S21FE ve S22 arasındaki farklar batarya için S21FE alacak kadar az mı yoksa güncellemler ile batarya desteği beklenip aradaki farklardan dolayı S22 almak daha mı mantıklı?

"A" bütçe serisi oluyor ve ufak tefek eksikleri oluyor fakat özelliklere bakınca ve fiyat farkını göz önüne alınca bence A73 yeterli olur. S22 gibi bir telefonda 3700mah batarya olması gerçekten yetersiz. Üçü de 120hz, üçünün de çözünürlüğü aynı. Üçünde de 25w hızlı şarj var. O yüzden bana soracak olursanız S22, 5k fiyat farkına değmez. S21'in de A73'den çok bir farkı yok zaten...

Düzenleme: İşlemci arttıkça batarya ömrü de azalıyor biliyorsunuz ki o yüzden eğer telefonda render (!) yapmıyorsanız orta seviye işlemci telefonlar sizi üzmez. Nasıl olsa hepsi bütün oyunları kabul edilebilir bir şekilde oynatıyor.

Son düzenleme:
Batarya S22 de gene sorun çıkarmaz sadece güncelleme beklemesi gerekebilir başta S21'de de aynısı olmustu.

Şu ana kadar S22 kullanıp bataryasından mutlu olan görmedim. 8 gen 1'in verimsizliği ortada iken bataryanın düzeleceğini düşünmek hayal dünyasında yaşamakla eş değer olduğunu düşünüyorum.

Şu ana kadar S22 kullanıp bataryasından mutlu olan görmedim. 8 gen 1'in verimsizliği ortada iken bataryanın düzeleceğini düşünmek hayal dünyasında yaşamakla eş değer olduğunu düşünüyorum.

S21 içinde aynı muhabbet dönüyordu tek güncellemeye baktı? S21 modelinde güncelleme ile bu sorunu düzelten Samsung'un S22 modelinde düzeltmeme gibi bir olay olacağıni düşünmuyorum şu anki battery drain testleride kötü denemez bu 3 seçenek arasında S21'i seçip S22'den daha iyi olacağıni düşünmek bence hayal dünyasında yasamaktir.

Şu an da beni de tek düşündürten nokta orası. S22 kıyasladığım telefonlara göre işlemci konusunda Snapdragon 8 gen 1 testlere baktığımda hem A73 hem de S21 işlemcisine göre çok daha üstün duruyor uzun vadede daha diri kalacak gibi o yüzden eğer çok vasat bir ekran süresi yoksa işlemci gücü farkına baktığımızda gayet normal gibi duruyor ama bu fiyatları verincede insan günlük kullanımda 1 günü çıkartmasını bekliyor telefondan.
Siz yakın zamanda S22 kullandınız mı kullandıysanız ekran süresi ve günü çıkartma konusunda ekstra bilginizi yazarsanız sevinirim.

Ekran süresi için YouTube'daki testlere bakabilirsiniz hocam beğenirseniz ona göre bir yol cizersiniz.

Ben kullanıyorum. 2.5-4 saat arası ortalama olarak. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

S21'in bataryasına iyi demedim. Üç cihaz arasında en iyisi S22 ama oda S21 gibi batarya konusunda sıkıntılı.

Batarya hususundan ben de emin değilim ancak 21 FE ve S22 arasındaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum.

Benim için A 70 yeterli bir modeldi aldığım vakitlerde ancak artık batarya performansı düştü ve oynadığım oyunlarda işlemci yetersiz kalmaya başladı.

Bu şartları göz önüne bulundurduğumda S22 almak mantıklı gözüküyor ancak S22 aldığım vakitte benim için eksisi ödeyeceğim fazla para ve ekran süresi olacak.
S22 yerine 21 FE alıp artan paraylada şık bir saat ve orjinal parfüm alırım dâhâ iyi.

Referans olsun diye yazdım, amacını uygun modeli seçerek almalısın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…