Hayalet ekran problemi derken hocam? Fotoğraf paylaşır mısınız?Telefonum S22 hayalet ekran problemi var yeni fark ettim çok hafif ama belli renklerde belli oluyor, telefonu alalı 6 ay geçmedi hiç hasar falan da almadı garanti götürüp değişim talep edebilir miyim?
Hayalet ekran problemi derken hocam? Fotoğraf paylaşır mısınız?
Garantiye götürdüğünde yüksek ihtimalle bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyecekler size. Fakat bu bir kullanıcı hatası kesinlikle değil ve bu hayalet ekran sorunu başladığında artarak devam ediyor. 2 sene sonra ekran neredeyse görünmez hale gelir.
Öncelikle servise götürün değişimi isteyin. Olumsuz olursa eğer verilen raporla birlikte tüketici hakem heyetine başvurunuzu hemen yapın.
Oled yanması olmuş sanırım. THH en az 2 ay sürer.Hocam fotoğrafı şu an paylaşamıyorum başka bir telefon olmadığı için hafif gri bir fotoğrafa gelince üstte şarj göstergesinin ve alttaki tuşların izi kalmış oluyor.
6 ayın dolmasına 2 hafta kaldı hemen sonuçlanır mı başvuru?
Hocam fotoğrafı şu an paylaşamıyorum başka bir telefon olmadığı için hafif gri bir fotoğrafa gelince üstte şarj göstergesinin ve alttaki tuşların izi kalmış oluyor.
6 ayın dolmasına 2 hafta kaldı hemen sonuçlanır mı başvuru?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.