S22'den iPhone 15 Pro'ya geçilir mi?

ali ihsan 05

Femtopat
Daha fazla  
S22'den iPhone 15 Pro'ya geçsem, pil sağlığı 90 olan batarya da fark yaşar mıyım? S22'yi değistirme sebebim batarya yetmiyor. Günde 2 defa şarja takıyorum Max 4.30 saat ekran süresi veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S22'den iPhone 15 Pro'ya geçsem, pil sağlığı 90 olan batarya da fark yaşar mıyım? S22'yi değistirme sebebim batarya yetmiyor. Günde 2 defa şarja takıyorum Max 4.30 saat ekran süresi veriyor.
Geçersen güzel olur. Sıfır S24 ultrada düşünebilirsin, çok güzel olur.

Son düzenleme:
İşlemci, kamera, yazılım, destek, kalite, kullanım ömrü, iPhone 15 serisinin Pro modeli, kamera lensi daha ne kadar sayalım.

Ben S24 Ultra kullanıyorum ancak 15Pro aldığım zaman fıs denecek bir deneyimle karşılaşmadım. İki telefon da bence çok üst telefonlar S24 ultranın yanında fıs kalır demen için en azından düz modeli sayman gerekir. İki telefonda da çok üst derece kaliteye sahip kullanım ömründe zaten iki telefonda amiral gemisi modellerinde kendini kanıtlamış. Desteği zaten anlatmama gerek yok bence destek konusunda iPhone bir tık daha önde. Kamera konusunda da ikisi de üst düzey. Ben sadece aldığınız telefonlara bu kadar anlam yüklemenizi anlamıyorum sanki şirketin sahipleriymiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…