S22'den S23'e geçilir mi?

Bütçe
30.000 TL

AMDİslemci

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 18.000 TL'ye alıyorlar. S23 30.000TL. Takas yapmaya değer mi? S22 pilinden dolayı geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8gen2 işlemcisi 8gen1'e oranla yarı yarıya daha güçlü ve çok daha verimli bir işlemci, ben olsam geçerdim takasta verdikleri fiyatta oldukça iyi.

S23 FE alın rahatınıza bakın. S23 değmez.

S23 FE halihazırda S22 ile aynı işlemciyi kullanıyor biliyorsunuz değil mi? Ek olarak batarya dışında S22 bariz daha premium bir cihaz.

Yurt dışı S23 Ultra + server 28-29bin civarı...

Nereden alabilirim yurt dışı.

Garanti dışı mi oluyor içimi açılıyor direnç takmak için.

Garanti dışı mi oluyor içimi açılıyor direnç takmak için.

36 k ya 15 Pro var yurt dışı iPhone 6 da alıp ICloud'tan baglayacağım iPhone almak istiyorum.

36 k ya 15 Pro var yurt dışı iPhone 6 da alıp ICloud'tan baglayacağım iPhone almak istiyorum.

Son düzenleme:
Samsung'u yurtdışı almanızı tavsiye etmiyorum. Siz bilirsiniz istediğinizi alabilirsiniz. Ama batarya ve ekran boyutu sizi tatmin etmeyebilir.

Biliyorum ,zaten arkadaş pilinden memnun değilim dediği için ve fiyatı daha uygun olduğu için onu tavsiye ettim.

Apple Watch kullanmak istiyorum onun içinde iPhone lazım bir de ekosistem daha iyi gibi Apple'da ama Samsung takas teklifimi iyi yaparsa S23 alabilirim en kötü Samsung Watch 6 alırım.

S22'den S23FE ye geçiş gayet iyi ve rahatlatıcı olur. S22 pili ve küçük ekranı çekilmez.
S23 fe dandik duruyor a54 plus gibi olmuş

S22'den S23FE ye geçiş gayet iyi ve rahatlatıcı olur. S22 pili ve küçük ekranı çekilmez.

S23 FE dandik duruyor A54 Plus gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…