S22'den XS Max'e geçilir mi?

Reidon

Hectopat
Arkadaşlar selam. Şu anda S22 kullanmaktayım. Samsung denemek için geçtim ama aklım hala IPhone'da S22'nin piyasası 15 16 bu telefonu satıp iPhone 11 Pro veya XS Max alabiliyorum. Evde Apple Watch, AirPods'um ve IPad'im var S22 çok güçlü cihaz ama batarya performansını beğendiğim söylenemez. Sizce ne yapmalıyım? Aklım çok karışık.

Geçmeyin.
S22 çok daha iyi.

Değmez bence yerinizde olsam S22'de kalırdım.

13 altındaki moddelere hiç girişmeyin çok fena kazık yersiniz.

Samsung telefonun varken bu saydıklarını alman saçma olmuş. Elindekileri satıp samsung ürünler alsan daha mantıklı bence XS Max veya 11 pro yerine.

Hocam XS Max almayın. Sanırsam X modellerinin yazılım güncellemesi bitti fakat XS max'i hiç bilmiyorum. Bir akrabamda mevcuttu sorduğumda 17 güncellemesini almıştım demişti. XS modeldi o da. Bunun güncellemesi Iphone 11 ile biter yüksek ihtimal. Tavsiyemdir Iphone istiyor iseniz 22'yi ileri vakitte satarsınız o zamana 17 çıkar ise onu alırsınız. 17'de 120hz olacağını söylüyorlardı ve kameranın üstündeki panel 17 serisine de geleceğini söylemişlerdi. O özellik baya iyi müzik değiştirebiliyorsunuz.

Peki S23'e geçmek mantıklı mı? Pili iyileştirildi mi? Kamerası nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…