S23 256 GB'lık model sorun çıkarır mı?

S21 FE'den S23 256 GB'lık modeline geçiş yaptım, sipariş verdim, Pazartesi elime ulaşacak. Sizce cihaz iyi mi? Sorun çıkarır mı? Pil konusuna değinmeyin, Android 14 ile zaten Google bunu çözeceklerini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kamerada yazılım ile ilgili bir problem vardı. Onu çözerler. Güzel cihaz sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Nasıl bir problem çıkmasından kuşkulanıyorsun? Yeni model mis gibi telefon. Çok da eski bir modelden de geçiş yapmamışsın. Misler gibi kullanamana keyfine bak. Pili eskimesin diye boşuna uğraşma yavaş şarj vs. gibi şeylerle. Eninde sonunda 2 sene içinde zaten dilediğin kadar koru yine pil performansı düşmeye başlıyor.

S21 FE'den S23 256 GB'lık modeline geçiş yaptım, sipariş verdim, Pazartesi elime ulaşacak. Sizce cihaz iyi mi? Sorun çıkarır mı? Pil konusuna değinmeyin, Android 14 ile zaten Google bunu çözeceklerini söylediler.
Hayır, çıkarmaz.

Her türlü çözerler hocam, telefon mis gibi telefon bir problemi yok.

Yazılım konusunda Samsung'a güveniyoruz.

Hız ve kameradan memnun musun sosyal medya da filan.

Hocam hız konusunda mükemmel ama benim kamerayla pek işim olmadığı için başka bir konuda test yapmıştık. Hem İnstagram'a yükledim hemde Drive'a alıntıyı alt kısma bırakıyorum oradan kontrol edebilirsiniz.

Yapabiliriz hocam İnstagrama bir resim yükleyeyim ama kalitesinin bozulup bozulmadığı anlamak için 2. resmi nereye yükleyebilirim?

Hocam hem İnstagrama hemde Drive'a yükledim HEIC biçimiyle.

İnstagramı ise "amontanatest" olarak bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı