S23 değiştirilmeli mi?

KranlıkPrensi

Kilopat
İyi sosyaller arkadaşlar, S23 256 GB modelini kullanıyorum ve şu an pil ömründen hoşnut değilim değiştirmek istiyorum şu anda Vatan'da eskiyi ver yeniyi al kampanyasında 17k ediyor. Ben de üstüne yaklaşık 10-15k arası koyup daha iyi bir telefona yönelme şansım var mı? Ya da şu anki telefonum için bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bence bataryayı değiştir o kadar masrafa girme ama illa telefonu değiştirmek istiyorsan Samsung'a alıştınmı yani samsungamı geçiceksin.

S23+ kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor S23+ veya S24+'ya yükseltebilirsin.

s23+.png

Bence bataryayı değiştir o kadar masrafa girme ama illa telefonu değiştirmek istiyorsan Samsung'a alıştınmı yani samsungamı geçiceksin.
Telefon değistirmek fark etmez benim içim sonuçta her türlü alışırım. Acaba 3900 mAh yeterli değil mi onu düşünmeye başladım ya da cidden batarya sorunum var.

S23+ kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor S23+ veya S24+'ya yükseltebilirsin.

Eki Görüntüle 2591346

Günlük ekran süreniz ne kadar acaba en azından tam dolu şarjdan başladıgıniz itibarıyla?

Son düzenleyen: Moderatör:
17K'ya 10K ekleyip alabileceğin en iyi sıfır Samsung telefon S24 FE'dir ve bataryası 4.700 mAh'dir. Gayet güzel bir telefondur ben de kullanıyorum önerimdir. Ve işlemci olarak da öndedir S24 FE.

Hocam garantisi bitti internet üzerin teknik destekle konuşup uzaktan bağlantı ile bağlanıp sıkıntıya bakmak istediklerini söylediler. Fakat üniversiteye gittiğimde akşamı zor görüyorum şu anda acaba herkeste mi böyle bilmiyorum.
Pil yerinde ki grafikten bakar mısın açık ekran süren kaç saat %100 kullanım da. Belki cihazın maksimumu o yani.

Uzun pil ömrü istiyorsan Honor 400 serisine bakmanı öneririm.

Tam olarak anlamadım ama böyle.
Yani S24 FE alırsan 1-1.5 saat falan eklenir. Bataryan o kadar kötü değil.

Anlaman ve karşılaştırman için şöyle söyleyeyim; orada ki 21 değil de 20'ye basarsan mesela o gün %150'ye yakın şarj harcadığını görürsün ve kaç saat kadar kullandığını görürsün.

Önemli olan değer açık kalma süresi. Telefonu kullandığın süreyi söylüyor. Sen bugün %93 harcayıp 4 saat 43 dakika kullanmışsın. S24 FE konularına bakıp karşılaştırma yapabilirsin.

Tabii kullanım da önemli. Sen mobil veri kullandıysan full, bu iyi bir süredir. Wi-Fi'da ise full vasat.

Birisi gider full Wi-Fi kullanır, telefonu zorlamaz, YouTube ağırlıklı vs kullanırsa tabii ki uzun süre alır.

Benim sana önerim Honor 400 Pro'ya bakman olur. Bu benim Honor 400 incelemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı