M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #11 ÜlkücüMonitör dedi: Açık o zaten sıkıntı ekran koruyucu takılı okumuyor annemin A54 bile okuyor ekrandaki parmak izini S23 okumuyor saçmalığa bak Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa bir gönderin baksınlar sorunu neymiş.
ÜlkücüMonitör dedi: Açık o zaten sıkıntı ekran koruyucu takılı okumuyor annemin A54 bile okuyor ekrandaki parmak izini S23 okumuyor saçmalığa bak Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa bir gönderin baksınlar sorunu neymiş.
Ü ÜlkücüMonitör Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 245 2 Aralık 2024 #12 Merfrak dedi: Garantisi varsa bir gönderin baksınlar sorunu neymiş. Genişletmek için tıkla... Şikayetvara gir aynı konudan 50 tane kişi muzdarip tek ben değilim
Merfrak dedi: Garantisi varsa bir gönderin baksınlar sorunu neymiş. Genişletmek için tıkla... Şikayetvara gir aynı konudan 50 tane kişi muzdarip tek ben değilim
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #13 ÜlkücüMonitör dedi: Şikayetvara gir aynı konudan 50 tane kişi muzdarip tek ben değilim Genişletmek için tıkla... Herkeste varsa sıkıntı çıkarmadan yaparlar bence. Senin hatan diyemezler yani.
ÜlkücüMonitör dedi: Şikayetvara gir aynı konudan 50 tane kişi muzdarip tek ben değilim Genişletmek için tıkla... Herkeste varsa sıkıntı çıkarmadan yaparlar bence. Senin hatan diyemezler yani.