S23 ekran süresi aşırı az

CapCup26

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
S23 cihazında yaklaşık 1 hafta oldu alalı hiçbir yoğun kullanım olmamasına rağmen %75 kullanımda 3.5 saat gibi komik bir rakam görüyorum. Bunu nasıl düzeltirim gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı yazın daha çok bilgisayar başındayım. Fakat okul açıldığında en azından 5 saatin üstüne çıkması lazım bu sürenin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240801_225134_Device care.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 6.337
  • Screenshot_20240801_225129_Device care.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 1.512
Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra kullanıyorum
OneUi 6.1 yaptıktan sonra hard reset attık ve ona rağmen ekran sürem düşük ve bunun yanında telefon düz kullanırken bile ısınıyor. İnsta, youtube veya şu anda forumda yorumlara bakarken bir 10 15dk sonra telefon direkt hissedilir derecede ısınıyor. Ne olacak böyle bilmiyorum.

Dostum virüs girmiş olma ihtimali varmı

Benim s23 te burada yazan sorunlardan hiçbiri yok, servise götürmenizi veya iade edip tekrar almanızı tavsiye ederim.

Sadece müzik dinleyip arama yapsanız bile xiaomi'nin gereksiz arkaplan hizmetleri çalışmaya devam ediyor yani şu an 5 6 saat kullanıyorsanız 7 8 saatlere hatta 9 saate kadar çıkabilir pil süresi

Merhabalar. Geçen yıl S21 FE aldığımda aynı sorun mevcuttu. O zamanlar herkes şarjı çok hızlı bitiyor, çok ısınıyor gibi şikayetler paylaşıyordu. Gerçekten telefonu ilk aldığımda, ilk kurulumda ateş gibi olmuştu ve şarjı su gibi akıyordu. Birkaç hafta içerisinde kendi kendine düzelmeye başladı. En sonunda ise samsung güncelleme attı ve sorun düzeldi. Şu an tek şarj ile yaklaşık 1.5 - 2 gün kullanabiliyorum. Aktif kullanmıyorum sadece aramalar ve ara sıra instagram. S23de yakın zamanda düzeleceğini düşünüyorum. Bir ay içerisinde düzelmezse samsung yetkili servislerine gitmenizi öneririm.

23u bile böyleyse ben 6.0'a geri dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…