Karanlık modu aktifleştirirseniz daha fazla ekran süresi alırsınız.
S23 batarya olarak 3900 mAh değerinde yani olması gereken batarya değerlerinin altında.
Karanlık modu aktifleştirirseniz daha fazla ekran süresi alırsınız.
S23 batarya olarak 3900 mAh değerinde yani olması gereken batarya değerlerinin altında.
Güç tasarrufu kapalı, 120hz, turkcell, ekran modu doğal, ekran parlaklığı genel olarak ortada duruyor, dokunma hassasiyeti açık, karanlık mod, adaptif pil açık, pil koruma kapalı
Güç tasarrufu kapalı, 120Hz, Turkcell, ekran modu doğal, ekran parlaklığı genel olarak ortada duruyor, dokunma hassasiyeti açık, karanlık mod, adaptif pil açık, pil koruma kapalı.
Kullanım senaryolarımız operatör hariç aynı. Ben Vodafone kullanıyorum rezalet bir operatör hiçbir yerde çekmediği için 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İlk olarak telefon sorunlu sandım değişim yaptılar. Bunda da böyle ekran süresi alınca Vodafone'dan dolayı olduğunu anladım.
Kullanım senaryolarımız operatör hariç aynı. Ben Vodafone kullanıyorum rezalet bir operatör hiçbir yerde çekmediği için 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İlk olarak telefon sorunlu sandım değişim yaptılar. Bunda da böyle ekran süresi alınca Vodafone'dan dolayı olduğunu anladım.
Hard oyun oynasaydınız büyük ihtimalle daha düşük ekran süreleri alacaktınız. S23 (Oyun) haricinde 7-8 saat ekran süresi veren bir cihaz. Kimi psikopatlar (Güç tasarrufu) 60HZ ve çoğu şeyi kısıtlayarak 11-12 saate yakın süre alıyorlar. Kısacası sizin bu minvalde ekran süresi almanız gayet doğal ve normal.