MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 18 Temmuz 2023 #1 Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi.
hall.00 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasma göremedim pek.
MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasma göremedim pek.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 18 Temmuz 2023 #3 hall.00 dedi: Hocam ben kasma göremedim pek. Genişletmek için tıkla... 4. Saniyeye bakar mısınız? Ekran tutukluk yapıyor gibi
hall.00 dedi: Hocam ben kasma göremedim pek. Genişletmek için tıkla... 4. Saniyeye bakar mısınız? Ekran tutukluk yapıyor gibi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam tek hamlede değil de 2 hamlede yukarıya geliyormuş gibi oluyor. Ben mi yanlış gördüm?
MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam tek hamlede değil de 2 hamlede yukarıya geliyormuş gibi oluyor. Ben mi yanlış gördüm?
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 18 Temmuz 2023 #5 Adrastos dedi: Hocam tek hamlede değil de 2 hamlede yukarıya geliyormuş gibi oluyor. Ben mi yanlış gördüm? Genişletmek için tıkla... İki defa yeniledim ekranı ama bana sanki bi takılı kalıyor gibi geliyor.
Adrastos dedi: Hocam tek hamlede değil de 2 hamlede yukarıya geliyormuş gibi oluyor. Ben mi yanlış gördüm? Genişletmek için tıkla... İki defa yeniledim ekranı ama bana sanki bi takılı kalıyor gibi geliyor.
L Leowolf Attopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 29 18 Temmuz 2023 #6 S23 le ilgili değil andorid ilgili yazılımsal bir problem. İos akıcılığı istiyorsan ios kullanacaksın. Problemin kesinlikle ekranla ilgili değil.
S23 le ilgili değil andorid ilgili yazılımsal bir problem. İos akıcılığı istiyorsan ios kullanacaksın. Problemin kesinlikle ekranla ilgili değil.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #7 Leowolf dedi: S23 le ilgili değil andorid ilgili yazılımsal bir problem. İos akıcılığı istiyorsan ios kullanacaksın. Problemin kesinlikle ekranla ilgili değil. Genişletmek için tıkla... Bence de problemin sebebi arkadaşın dediği gibi olabilir. Başka kaydırmalı uygulamalarda da aynısı oluyor mu? mesela Twitter?
Leowolf dedi: S23 le ilgili değil andorid ilgili yazılımsal bir problem. İos akıcılığı istiyorsan ios kullanacaksın. Problemin kesinlikle ekranla ilgili değil. Genişletmek için tıkla... Bence de problemin sebebi arkadaşın dediği gibi olabilir. Başka kaydırmalı uygulamalarda da aynısı oluyor mu? mesela Twitter?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #8 Sürekli mi oluyor bu bende de S23 var böyle bir şey yok.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.305 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 18 Temmuz 2023 #9 PatrickBateman dedi: Bence de problemin sebebi arkadaşın dediği gibi olabilir. Başka kaydırmalı uygulamalarda da aynısı oluyor mu? mesela Twitter? Genişletmek için tıkla... Sadece Instagram'da oluyor. Saliselik bi tutukluk yapıyor bazen. gleran dedi: Sürekli mi oluyor bu bende de S23 var böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram'da herhangi bir sayfaya girip az Aşağı kaydırın sonra da yavaşça yukarı çekmeye çalışın oluyor. Sadece bende olmaması lazım diye düşünüyorum.
PatrickBateman dedi: Bence de problemin sebebi arkadaşın dediği gibi olabilir. Başka kaydırmalı uygulamalarda da aynısı oluyor mu? mesela Twitter? Genişletmek için tıkla... Sadece Instagram'da oluyor. Saliselik bi tutukluk yapıyor bazen. gleran dedi: Sürekli mi oluyor bu bende de S23 var böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram'da herhangi bir sayfaya girip az Aşağı kaydırın sonra da yavaşça yukarı çekmeye çalışın oluyor. Sadece bende olmaması lazım diye düşünüyorum.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Temmuz 2023 #10 MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung destek vs. Tarzında bir şey varsa yazın hocam.
MrMancini dedi: Instagram'da ekranı yukarı çekerken sanki takılma oluyor gibi geldi. Bir izleyip bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi ekranı yavaşça aşağıya çekip sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çekince takılıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung destek vs. Tarzında bir şey varsa yazın hocam.