Lotuzka Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd ryzen 3 3100 Gigabyte a320m 16gb Kingston Fury Beast Amd Rx580 8gb Kumanda ve kablosuz kontrol ARGB kasa Düşük donanım oyun bilgisayarı Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #11 killuniverse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da görüldüğü üzere Instagram dahil tüm uygulamalarda aşağı yukarı giderken bir titreme yaşıyorum. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam bu olaya ben birçok Android'de (Samsung Xiaomi Huawei falan) rastladım genelde Android güncellemesi yaptıktan sonra oluyor uygulamalara gelen güncellemeden sonra düzeliyordu.
killuniverse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da görüldüğü üzere Instagram dahil tüm uygulamalarda aşağı yukarı giderken bir titreme yaşıyorum. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam bu olaya ben birçok Android'de (Samsung Xiaomi Huawei falan) rastladım genelde Android güncellemesi yaptıktan sonra oluyor uygulamalara gelen güncellemeden sonra düzeliyordu.