S23 FE alınır mı?

Pili kaç saat ekran süresi veriyor.

Şu an bakıyorum;
Dün %130 şarj kullanımı 10 saat 45dk
2 gün önce %93 kullanım 8 saat 12 dk
3 gün önce %94 kullanım 7 saat 38dk
4 gün önce %103 kullanım 8 saat 42dk
Yani normal kullanımda basit oyunla (Clash Royale) bile 7 saat 45 dakikanın altına düşmüyor.

Bütçenizi S23'e yükseltmenizi tavsiye ederim yükseltemiyorsanız alınır.

@noclip hocam siz pilin hızlı bittiğini söylüyorsunuz ama @acılıgong hocam ise 8 saat süre aldığını söylüyor. Yani intenette de böyle herkes farklı saat aldığını söylüyor biri 5 derken biri 8 filan diyor. Günde Max 4 filan bakarım onda da 1 saat filan oynarım. Beni 1-2 gün arası idare eder mi?

S23 FE bataryası dışında fiyatının en iyisi diyebilirim. (Sadece performans alanında değil günlük kullanım için) Birde kalın çerçeveleri S serisinin verdiği premium hissiyatı veremiyor ama bence o kadar da önemli değil.

Size bir sorum olacak. İnternette araştırma yaptığımda bazıları S22'deki 8 gen 1'in S23FEdeki Exynos 2200'e göre daha iyi olduğunu söylerken bazıları da S23FEdeki Exynos 2200'ün 8 gen 1'den iyi olduğunu söylemiş (verimlilik ve performans olarak) peki gerçekten hangisi daha iyi.

8 gen 1 iyidir fakat ısınma sorunu vardır.

Eskiden derlerdi ki IPhone'lar ısınıyor ama Android gibi donmuyor. Artı Android'lerde ısınsa da donmuyor. Benim nothing de ısınıyor donmuyor, S22 de aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…