S23 FE alınır mı?

berkankaya67

Centipat
Daha fazla  
Bu ay içerisinde telefon alacağım. S23 FE bütçeme uygun cihaz oyun maksimum 10 dk Clash Royale oynar çıkarım. Instagram YouTube ve TikTok genellikle kullanıyorum. Sizce beni kurtarır mı? Başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryası yüzünden A55 öneririm çok oyun da oynamıyorsunuz işinizi görür. Uzun süre kullanacaksanız bütçenizi çok az yükseltip S24 FE almanızı öneririm.

Bu ay içerisinde telefon alacağım. S23 FE bütçeme uygun cihaz oyun maksimum 10 dk Clash Royale oynar çıkarım. Instagram YouTube ve TikTok genellikle kullanıyorum. Sizce beni kurtarır mı? Başka öneriniz var mı?

Çok fazla oyun oynamayacaksanız o fiyata S22 öneririm bataryası günü rahat çıkaracaktır. S23FEden çok daha iyi bir telefon.

Ağustos ayından beri S23 FE kullanıyorum. Söyleyebileceğim en büyük eksiği gerçekten fazla ısınıyor. Kılıflı kullanımdan ve kullandığın uygulamalardan da kaynaklı tabii. Mesela YouTube'da ısınmazken Kick uygulamasının optimizasyonu iyi olmadığından sanırım fazla ısınıyor. Onun dışında gayet iyi. Arka kamerası mükemmel, ön kamerası ortalamanın üstünde. Ben oyun performansı için tercih etmedim ama GameCube emülatörü Dolphin'de çoğu oyunda 30 FPS de verebiliyor. Muhtemelen S24 FE biraz daha iyidir ama bütçeniz oralara çıkmıyorsa S23 FE de gayet güzel ve memnun olacağınız bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı