Arkadaşlar S23 FE almaya karar verdim. Aşağıya 2 siteninde linklerini bırakıyorum. İnternetten ilk defa telefon alacağım o yüzden kararsız kaldım. Sizce hangisinden almalıyım, sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Galaxy S23 FE 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Arkadaşlar S23 FE almaya karar verdim. Aşağıya 2 siteninde linklerini bırakıyorum. İnternetten ilk defa telefon alacağım o yüzden kararsız kaldım. Sizce hangisinden almalıyım, sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Galaxy S23 FE 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam benim halamlar 2-3 hafta önce İş Bankası'nın uygulaması Pazarama'dan 20,700 TL'ye aldılar 4-5 gün içerisidne geldi bir sorun çıkmadı fakat satıcıya göre değişir onlar Samsung Türkiye satıcısıdnan aldılar.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2