Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.305 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #11 Hep merak. GucukBey dedi: Kılıf olarak bu da iyidir Powerbank aynı. Temperli Cam ekran koruyucu isterseniz Cam ekran loruyucu isterseniz(spigen) Nano glass koruyucu isterseniz Şarj aleti üstte attığım orijinal adaptör olsun. Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Kılıf olarak bu da iyidir Powerbank aynı. Temperli Cam ekran koruyucu isterseniz Cam ekran loruyucu isterseniz(spigen) Nano glass koruyucu isterseniz Şarj aleti üstte attığım orijinal adaptör olsun. Genişletmek için tıkla... Temperli cam daha zor kırılıyorsa neden üretirken temperli üretmiyorlar.
Hep merak. GucukBey dedi: Kılıf olarak bu da iyidir Powerbank aynı. Temperli Cam ekran koruyucu isterseniz Cam ekran loruyucu isterseniz(spigen) Nano glass koruyucu isterseniz Şarj aleti üstte attığım orijinal adaptör olsun. Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Kılıf olarak bu da iyidir Powerbank aynı. Temperli Cam ekran koruyucu isterseniz Cam ekran loruyucu isterseniz(spigen) Nano glass koruyucu isterseniz Şarj aleti üstte attığım orijinal adaptör olsun. Genişletmek için tıkla... Temperli cam daha zor kırılıyorsa neden üretirken temperli üretmiyorlar.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #12 Yusuf dikecin silahı dedi: Hep merak. Temperli cam daha zor kırılıyorsa neden üretirken temperli üretmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten. Nano glass daha iyi.
Yusuf dikecin silahı dedi: Hep merak. Temperli cam daha zor kırılıyorsa neden üretirken temperli üretmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten. Nano glass daha iyi.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.305 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #13 GucukBey dedi: Zaten. Nano glass daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki bütün markalarda fabrika çıkışı nanoglass mı?
GucukBey dedi: Zaten. Nano glass daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki bütün markalarda fabrika çıkışı nanoglass mı?
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 6 Ağustos 2024 #14 GucukBey dedi: Her ne kadar telefon gerektiği kadar çekecek olsa da orijinal adaptör pil sağlığını daha iyi korur. Arkadaş bütçe belirtse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey fark etmiyor bence. S23 için Anker 25W kullanıyorum bende. Apple olsa dediğin şey doğru ama bence samsunga fark etmez. Şahsen ne olduğu belirsiz bir satıcıdan alacağıma Hepsiburada satıcılı Anker'ya da Spigen tarzı bir şey alırım.
GucukBey dedi: Her ne kadar telefon gerektiği kadar çekecek olsa da orijinal adaptör pil sağlığını daha iyi korur. Arkadaş bütçe belirtse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey fark etmiyor bence. S23 için Anker 25W kullanıyorum bende. Apple olsa dediğin şey doğru ama bence samsunga fark etmez. Şahsen ne olduğu belirsiz bir satıcıdan alacağıma Hepsiburada satıcılı Anker'ya da Spigen tarzı bir şey alırım.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #15 aldisefa dedi: Pek bir şey fark etmiyor bence. S23 için Anker 25W kullanıyorum bende. Apple olsa dediğin şey doğru ama bence samsunga fark etmez. Şahsen ne olduğu belirsiz bir satıcıdan alacağıma Hepsiburada satıcılı Anker'ya da Spigen tarzı bir şey alırım. Genişletmek için tıkla... Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz. Yusuf dikecin silahı dedi: Peki bütün markalarda fabrika çıkışı nanoglass mı? Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı.
aldisefa dedi: Pek bir şey fark etmiyor bence. S23 için Anker 25W kullanıyorum bende. Apple olsa dediğin şey doğru ama bence samsunga fark etmez. Şahsen ne olduğu belirsiz bir satıcıdan alacağıma Hepsiburada satıcılı Anker'ya da Spigen tarzı bir şey alırım. Genişletmek için tıkla... Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz. Yusuf dikecin silahı dedi: Peki bütün markalarda fabrika çıkışı nanoglass mı? Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.305 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #16 GucukBey dedi: Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz. Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı. Genişletmek için tıkla... Telefonlar diyorum yani fabrikada üretilirken ekranı hangi camdan yapılıyor cam mı ya da neyse.
GucukBey dedi: Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz. Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı. Genişletmek için tıkla... Telefonlar diyorum yani fabrikada üretilirken ekranı hangi camdan yapılıyor cam mı ya da neyse.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #17 Yusuf dikecin silahı dedi: Telefonlar diyorum yani fabrikada üretilirken ekranı hangi camdan yapılıyor cam mı ya da neyse. Genişletmek için tıkla... Ne alaka onu anlamadım?
Yusuf dikecin silahı dedi: Telefonlar diyorum yani fabrikada üretilirken ekranı hangi camdan yapılıyor cam mı ya da neyse. Genişletmek için tıkla... Ne alaka onu anlamadım?
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.305 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #18 GucukBey dedi: Ne alaka onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Neyse tamam hocam önemli değil.