S23 FE için aksesuar önerisi

Hep merak.

Temperli cam daha zor kırılıyorsa neden üretirken temperli üretmiyorlar.

Her ne kadar telefon gerektiği kadar çekecek olsa da orijinal adaptör pil sağlığını daha iyi korur. Arkadaş bütçe belirtse daha iyi olur.

Pek bir şey fark etmiyor bence. S23 için Anker 25W kullanıyorum bende. Apple olsa dediğin şey doğru ama bence samsunga fark etmez.

Şahsen ne olduğu belirsiz bir satıcıdan alacağıma Hepsiburada satıcılı Anker'ya da Spigen tarzı bir şey alırım.

Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz.

Peki bütün markalarda fabrika çıkışı nanoglass mı?

Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı.

Aslında fark ediyor uzun vadede. Yine de Anker Spigen gibileri orijinali aratmaz.

Pek anlamadım sorunu ama ben ekran koruyucu pek gerekli bulmuyorum. Alınacaksa orta kalite bir markanın nano glassı alınmalı.

Telefonlar diyorum yani fabrikada üretilirken ekranı hangi camdan yapılıyor cam mı ya da neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…