S23 FE ısınıyor

SyLaS61

Hectopat
Cihazı alalı 1.5 hafta falan oldu. Bu hafta 2. hafta olacak, geldiğinden beri ısınıyor. Özellikle mobil veri açıkken Reels izlerken Snapchat'te takılırken falan. 5 dk Reels izlesem ateş ediyor telefon. Bu neden olabilir?

Mobil veriden diyecek olan kişiler çıkabilir. Wi-Fi ile de ısınıyor yani. Yanda ki korumasına jelatinlerini sökmedim. Ondan olabilir mi çok düşük ihtimal bile olsa?

Bende 4 aya yakın süredir var. İlk haftalarda ısınıyor çok doğru. Zamanla geçer, bende şu an çok oyun oynamadığım sürece ısınma yok bile diyebilirim.

Bende 4 aya yakın süredir var. İlk haftalarda ısınıyor çok doğru. Zamanla geçer, bende şu an çok oyun oynamadığım sürece ısınma yok bile diyebilirim.

2 hafta oldu hocam dediğiniz olayı forumlarda gördüm de çok inandırıcı gelmedi bundan önce mesela S10+ Note 8 falan kullandım bu sorunları yaşamadım. Bu yeni gelen bir özellik mi omtimize olması muhabbeti?

Arkadaşım kullanıyor yaklaşık 6 aydır. Herhangi bir değişim olmadığını belirtiyor.

2 hafta oldu hocam dediğiniz olayı forumlarda gördüm de çok inandırıcı gelmedi bundan önce mesela S10+ Note 8 falan kullandım bu sorunları yaşamadım. Bu yeni gelen bir özellik mi omtimize olması muhabbeti?

Bazı forumlarda kendini omtime etmesi falan diyorlar alışma süreci gibi doğru mu bu?

Evet. Bende de ilk 2 haftada inanılmaz ısınıyordu. Özellikle kullanım alışkanlıkları öğrenildiğinde hem pil de hem de ısınma konusunda inanılmaz bir gelişim yaşandı. Direkt anlıyorsunuz zaten.

Biraz daha bekleyelim bakalım hocam, telefon çok iyi ama ısınma sorunu olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…