S23 FE ısınıyor

Cihazı alalı 1.5 hafta falan oldu. Bu hafta 2. hafta olacak, geldiğinden beri ısınıyor. Özellikle mobil veri açıkken Reels izlerken Snapchat'te takılırken falan. 5 dk Reels izlesem ateş ediyor telefon. Bu neden olabilir?

Mobil veriden diyecek olan kişiler çıkabilir. Wi-Fi ile de ısınıyor yani. Yanda ki korumasına jelatinlerini sökmedim. Ondan olabilir mi çok düşük ihtimal bile olsa?

Hocam 5 Mayıs'tan beri kullanıyorum, oyun oynarken bile o kadar ısınmıyor. Yazılımsal veya donanımsal bir problem olabilir.

geçici bi sorun hocam ilk başta telefon kavruluyor ve şarjım hemen bitiyordu şuan sıkıntı yok
Ben bunu sadece 1 kez yaşadım, onun dışında hiç yaşamadım.

Hocam 5 Mayıs'tan beri kullanıyorum, oyun oynarken bile o kadar ısınmıyor. Yazılımsal veya donanımsal bir problem olabilir.

Bende ilk hafta ciddi kafaya takmıştım elim yanıyordu resmen sonradan düzeldi

Bende ilk hafta ciddi kafaya takmıştım elim yanıyordu resmen sonradan düzeldi.

Artık normal kullanımda pil süreleriniz nasıl peki?

5 günde bir değişim oldu mu? Ben de almayı düşünüyorum da pil süreniz nasıl normal kullanımda?

Biraz daha bekleyek bakalım.

Artık normal kullanımda pil süreleriniz nasıl peki?

5 günde bir değişim oldu mu? Ben de almayı düşünüyorum da pil süreniz nasıl normal kullanımda?
Hocam arkadaşlar dediği doğruymuş şarjı ideal 1 gün gidiyor ısınma sorunu da yok diyebilirim. 1-2 Haftaya tam oturuyor telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı