Aynı sorun bende de var hocam tam 1 hafta oldu alalı hem çok ısınıyor hem de ekranın açık kalma süresi 4 saat falan ilk şarj ettiğimde 0-100 2 saat falan dayandı düzeliyor mu emin değilimCihazı 0 ya sorunlu olmasın bi zahmet yani.
Aynı sorun bende de var hocam tam 1 hafta oldu alalı hem çok ısınıyor hem de ekranın açık kalma süresi 4 saat falan ilk şarj ettiğimde 0-100 2 saat falan dayandı düzeliyor mu emin değilimCihazı 0 ya sorunlu olmasın bi zahmet yani.
Biraz daha bekleyek bakalım.Aynı sorun bende de var hocam tam 1 hafta oldu alalı hem çok ısınıyor hem de ekranın açık kalma süresi 4 saat falan ilk şarj ettiğimde 0-100 2 saat falan dayandı düzeliyor mu emin değilim
Merhaba şarj süreniz nasıl?Bende 4 aya yakın süredir var. İlk haftalarda ısınıyor çok doğru. Zamanla geçer, bende şu an çok oyun oynamadığım sürece ısınma yok bile diyebilirim.
Cihazı alalı 1.5 hafta falan oldu. Bu hafta 2. hafta olacak, geldiğinden beri ısınıyor. Özellikle mobil veri açıkken Reels izlerken Snapchat'te takılırken falan. 5 dk Reels izlesem ateş ediyor telefon. Bu neden olabilir?
Mobil veriden diyecek olan kişiler çıkabilir. Wi-Fi ile de ısınıyor yani. Yanda ki korumasına jelatinlerini sökmedim. Ondan olabilir mi çok düşük ihtimal bile olsa?
Ben bunu sadece 1 kez yaşadım, onun dışında hiç yaşamadım.geçici bi sorun hocam ilk başta telefon kavruluyor ve şarjım hemen bitiyordu şuan sıkıntı yok
Bende ilk hafta ciddi kafaya takmıştım elim yanıyordu resmen sonradan düzeldiHocam 5 Mayıs'tan beri kullanıyorum, oyun oynarken bile o kadar ısınmıyor. Yazılımsal veya donanımsal bir problem olabilir.
Ben bunu sadece 1 kez yaşadım, onun dışında hiç yaşamadım.
Bende ilk hafta ciddi kafaya takmıştım elim yanıyordu resmen sonradan düzeldi.
Hocam 5 Mayıs'tan beri kullanıyorum, oyun oynarken bile o kadar ısınmıyor. Yazılımsal veya donanımsal bir problem olabilir.
Ben bunu sadece 1 kez yaşadım, onun dışında hiç yaşamadım.
Biraz daha bekleyek bakalım.
Hocam arkadaşlar dediği doğruymuş şarjı ideal 1 gün gidiyor ısınma sorunu da yok diyebilirim. 1-2 Haftaya tam oturuyor telefon.Artık normal kullanımda pil süreleriniz nasıl peki?
5 günde bir değişim oldu mu? Ben de almayı düşünüyorum da pil süreniz nasıl normal kullanımda?
Hocam arkadaşlar dediği doğruymuş şarjı ideal 1 gün gidiyor ısınma sorunu da yok diyebilirim. 1-2 Haftaya tam oturuyor telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.