S23 FE mi A56 mı tercih edilmeli?

joker002

Picopat
Daha fazla  
Hocam ben 15-20K fiyat bandında Samsung telefon düşünüyorum. S23 FE tam fiyat performans telefonu ama tek sıkıntı bataryasıymış. Söylendiği kadar çabuk mu bitiyor bilmiyorum ama A serisinden A56 da serinin en iyi telefonuymuş. İşlemcisi S23FE'ye göre tabii ki de daha kötü olsa da batarya ve ısınma problemi yokmuş. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneme S23FE almıştım, günlük olarak sosyal medya YouTube ufak oyunlar WhatsApp gibi uygulamaları kullanıyor ve 1 yılı geçmesine rağmen günde 1 kere şarja takıyor. Performansı ile ilgili hiç olumsuz bir şey söylemedi. Ben tavsiye ederim. A56 hakkında direkt bir bilgim yok maalesef.

A56 gündelik kullanıcılara yeterli bir cihaz. Kullanıcıyı üzmez, S23 FE'de iyi ama bütçeyi biraz arttırabilirsen S24 FE alman daha iyi olur.

S23 fe ve S24 fe birbirlerine fiyat olarak yakınlar, S24 fe öneririm. S23 fe ısınma ve batarya sorunlu şikayetleri var. Eğer çıkamazsan A56 da yeterli olur.

Knk ben yüksek fps oyunları oynuyorum. Ondan dolayı s23 fe nin bataryası sıkıntı yaratır diye korkuyorum.

@MaveNN @Taha2038 hocam bütçeyi artıramam ya. 23 le 24 arasında 5k oynama var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…