S23 FE mi S22 mi?

804177

Decapat
İkisi arasında hala bir sonuca ulaşamadım. Premium hissiyat benim için önemli. Günde maksimum 4-5 saat oyun oynarım ve şarjı 6-7 saat dayansa memnun olurum. Yapay zeka ve performans konusunda S23 FE önde diyorlar bu yüzden ikilemde kaldım açıkçası. Sizce S23 FE mi S22 mi?

Batarya önemliyse S23 FE. Premiumluk için S22. Maalesef oyun için ikisi de yetmez ve dediğin şeylerin hepsini karşılayan cihazlar değil bunlar. Genel olarak bakarsan, batarya dışında S22. Tekrar söylüyorum bu ihtiyaçlar için bu modeller alınmaz. Modelden modele değişir ama genel olarak oyun için Samsung alınmaz. POCO F6"ya bütçe çıkabilirse oyun için daha tutarlı model olabilir. Eğer çıkmıyorsa, yine daha iyi bir oyun performansı sunacak POCO X6 Pro'yu öneririm. 2 cihazda belirli bir premimluk sunuyor. Mağazaya gidip bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
S22'nin günlük pil ömrü çöp diyorlar. Çok fazla şikayer var. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle S23 FE alırdım
Tamamdır, teşekkürler.

Batarya önemliyse S23 FE. Premiumluk için S22. Maalesef oyun için ikisi de yetmez ve dediğin şeylerin hepsini karşılayan cihazlar değil bunlar. Genel olarak bakarsan, bana sorarsan, batarya dışında S22. Tekrar söylüyorum bu ihtiyaçlar için bu modeller alınmaz. Modelden modele değişir ama genel olarak oyun için Samsung alınmaz. POCO F6"ya bütçe çıkabilirse oyun için daha tutarlı model olabilir. Eğer çıkmıyorsa, yine daha iyi bir oyun performansı sunacak POCO X6 Pro'yu öneririm. 2 cihazda belirli bir premimluk sunuyor. Mağazaya gidip bakmanızı öneririm.
Maalesef, o bütçeye çıkabilsem düşünmeden zaten S23 alırdım. Zaten oynadığım oyunlar ağır oyunlar değil ya. S23 FE'ye baktıysanız çok mu büyük yoksa ortalama bir seviye mi?

Tamamdır, teşekkürler.

Maalesef, o bütçeye çıkabilsem düşünmeden zaten S23 alırdım. Zaten oynadığım oyunlar ağır oyunlar değil ya. S23 FE'ye baktıysanız çok mu büyük yoksa ortalama bir seviye mi?

S23'te alınır fakat oyun dediğiniz için POCO önerdim. Baktım. Abim beğendi, fakat benim hiç hoşuma gitmedi. Kaba, çerçeveler S22'ye kıyasla çok kötü. Çok yüksek güçte oyunlar oynamıyorsanız S23 FE daha iyi bir tercih olacaktır. S22 bataryası çok kötü. Oyunlarda, düşük güçte olsun yüksek güçte olsun S22 bataryası yetmez. Gidip bir bakın. Tasarımı, premimluğunu beğenirseniz S23 FE.

Premium olayına gireresen S23FE tam bir kazma cihaz kaba tabirle :) Ancak S22 pili dayanılmaz. Poco bakmanız mantıklı olabilir onun dışında Premiumluğu bir kenara bırakıp S23 FE almalısınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı