S23 FE nasıldır?

Hepsiburada'da 22000TL'ye satılıyor, sizce nasıl veya kullananlar deneyimlerini belirtebilir mi?
Şuan kullanıyorum, gayet memnunum. Başkaları yaşıyor mu bilmiyorum ama benim yaşadığım tek sorun 1 haftada, 10 günde bir bazen bir uygulamayı kullanırken donuyor ekran. Kapatma tuşuna basmama rağmen ekran öyle kalıyor. 7-8 saniye sonra kapanma tuşuna bastığımın farkına varıp kapanıyor. Daha sonra normal şekilde kullanmaya devam ediyorum. Bunun dışında sorun yaşamadım, memnunum.

Edit: Belirtmeyi unuttum bir de şarjı %5'in altına indiği zaman maximum 1 dakika daha kullanma şansın oluyor. Saniyeler içinde şarjı bitiyor. Kalan %95'i sorunsuz kullanıyorum. 20 Dakikalık bir diziyi izlerken %5 şarj kullanıyordu. Oyun pek oynamadığımdan bilgim yok.

Bu telefon S23'ün kesilmiş bir versiyonudur. Eğer sen sadece ben orijinal performansına ihtiyacım yok diyorsan veya geliştirici olarak çok paran yoksa bu FE modellerinden birini al.

Bu telefon S23'ün kesilmiş bir versiyonudur. Eğer sen sadece ben orijinal performansına ihtiyacım yok diyorsan veya geliştirici olarak çok paran yoksa bu FE modellerinden birini al.
Yanlış yazmışım. Kesilmiş değil, kırpılmış bir versiyonu.

Yanlış yazmışım. Kesilmiş değil, kırpılmış bir versiyonu.
Bence bu telefonun S23 ile isim benzerliği dışında hiç bir alakası yok.

Anca A54 kasasına koyulmuş, biraz metal çerçeveyle süslenmiş bir S22 versiyonu olabilir.

Fiyatına göre iyi cihaz.
Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için evet Türkiyedeki fiyatına göre rakipsiz denilebilir. Ama örnek ben yurt dışında yaşıyorum. Burada honor 200 pro neredeyse S23fe ile aynı fiyattan piyasaya çıktı. Millet bu segmentte honor 200 pro alıyor. Yorumları da çok iyi telefonun.

Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için evet Türkiyedeki fiyatına göre rakipsiz denilebilir. Ama örnek ben yurt dışında yaşıyorum. Burada honor 200 pro neredeyse S23fe ile aynı fiyattan piyasaya çıktı. Millet bu segmentte honor 200 pro alıyor. Yorumları da çok iyi telefonun.
Haklısınız yurt dışı şartlarına sahip olsak neler neler alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı