Şu an duyduğuma göre S23 FEnin çıkacağı söyleniyor. Biraz araştırdım ama ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. Ne zaman çıkacağını bilen ya da tahminleri olan var mı?
Şu an duyduğuma göre S23 fenin çıkacağı söyleniyor. Biraz araştırdım ama ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. Ne zaman çıkacağını bilen ya da tahminleri olan var mı?
En geç 2023 sonu veya 2024 başı deniyor ama kesin değil tabii ki. Bu arada beklenecek bir ürün değil, S20 FE gibi bir etki yaratmaz. Exynos 2200 ile gelecek muhtemelen.
Confirming another market the S23 FE will come to. Samsung has put up the support page for the Samsung Galaxy S23 FE in Kazakhstan, confirming its imminent...
www.gsmarena.com
Bu haber cikacagini dogruluyor gibi, Samsung'un Ekim ayinda da tanitimlari oluyor en erken orda tanitilabilir.
Boş yapıyorlar 990 eyvallah ama 2200 bu denli bir işlemci değil, yalan yok şarj çabuk bitiyor ama optimizasyon yazılımla çözülür, cep sobası vs hikaye inanmasın kimse 2100 kullanıyorum Allah için bir kere ısınmadı
Boş yapıyorlar 990 eyvallah ama 2200 bu denli bir işlemci değil, yalan yok şarj çabuk bitiyor ama optimizasyon yazılımla çözülür, cep sobası vs hikaye inanmasın kimse 2100 kullanıyorum Allah için bir kere ısınmadı