S23 FE pişman eder mi?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, babama Samsung S23 alacaktık ama 7 bin lira düşüğe Samsung S23 FE daha mantıklı geldi ve sipariş verdik, ama bazı forumlarda S23 FE önerilmiyor sizce mantıksız bir kararmı olmuş? S23 ile arasında çok var mı? İşlemci önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
S serisi her zaman premiumdur Exynos işlemcisi olması dezavantaj bir de gece çekimleri fazla iyi değil diye biliyorum. S23 ile arasında fark var S23 işlemci yönünden ve incelik yönünden daha avantajlı diye biliyorum.

S23 ile aralarında her bakımdan fark mevcut. Verebilecek durumdaysanız S23 almak daha mantıklı olurdu fakat S23 FE de fiyatına göre güzel bir cihaz. Ağır işler yapılmıyorsa en çok şikayet edilen ısınma sorunu dert olmaz.

S23 ile s23Fe arasında çok fark var. S23fe iğrenç ekran kasa oranına sahip kalın çerçeveler çok itici.
s23 Snapdragon 8gen 2 işlemciye sahip ,s23fe exynos2200. Dolayısı ile s23fe ısınıyor,bataryayı sömürüyor. Yani s23 alabiliyor iseniz keşke s23 alsaydınız. Kendim S23+ kullanıyorum. Çok memnunum.

İncelik ve işlemci çok önemli değil babam günlük işlerini hallediyor, Facebook'ta dolaşıyor vs. Ekranının güzel olmasını ve kameranın güzel olmasını istiyordu.

İncelik ve işlemci çok önemli değil babam günlük işlerini hallediyor, Facebook'ta dolaşıyor vs. Ekranının güzel olmasını ve kameranın güzel olmasını istiyordu.
Ekran kalitesi olarak bayağı yakınlar. Kamerada S23 daha iyi diyebilirim ancak babanızı tatmin edecektir yine de. Günlük kullanımda üzecek bir cihaz değil S23 FE.

İşlemci önemli olmaz olur mu hiç. En basitinden snapdragon 8gen 2 işlemci bataryayı kokluyor. Exynos ise bataryayı sömürüyor. Hücresel sürekli açıksa ve baban sosyal medyayla fazla haşır neşir ise S23fe akşamı bulmaz bataryası.

Peki S22 önerir misiniz hocam kasası ve ekranı ince üstelik biraz daha ekran süresi uzun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…