S23 FE PUBG'de 90 FPS verir mi?

Merhaba. Exynos 2200 olan bir S23 FE gibi bir telefon PUBG'de 90 FPS olmasına rağmen 60 FPS oluyor. 90 FPS nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Exynos 2100 olan S21 FE var maalesef Ultra ve normal S23 modellerde oluyor FE modellerde olmuyor islemciden kaynaklıdır diye dusunuyorum. Adı üstünde fan Edition normal modelden daha az ozellikli.

Merhaba. Exynos 2200 olan bir S23 FE gibi bir telefon PUBG'de 90 FPS olmasına rağmen 60 FPS oluyor. 90 FPS nasıl yapabilirim?
Normalde gücü yeterlidir ama oyunun desteklemesi lazım. Config kurarak bu sınırı aşanlar oluyor, araştırın derim. Bende 45 FPS alabildiğim telefonda 60 FPS yapmıştım.

Yalnız ban yiyebilirsin.
3. parti bir ayar uygulamasını tavsiye ettim diyemi? Net bir isim vermedim uygulama olarak ve linkte vermedim. Sadece yapılabildiğini söyledim. Olacaklardan kullanıcı sorumlu.

Oyun içinde ban yiyebilirsin diyorum
İlk olarak "olum" şeklinde konuşmayalım. Çocuk değiliz sonuçta.

İkincisi ise oda kullanıcının bileceği iş. Ben PUBG oynamam ama test etmiştim ve ban yemedim, çok fazla kişide kullandığı halde ban yemediği oluyor. Sizde yazım kurallarına uysanız iyi olur yoksa sizde Technopat'tan ban yiyebilirsiniz. Tabi ben raporlamak gibi bir huya sahip değilim.

Banlanma konusunda ise gördüğümü söylüyorum. Garanti veremem, arkadaşın bileceği iş ama şuanlık 90 FPS için bu yöntem var. İleride aynı Dimensity 1100 serisine 60 FPS geldiği gibi Exynos'a 90 FPS'te gelebilir ileride. 1100 için yarım yıl sürmüştü gelmesi. (Belkide daha fazla.)

Öyle bir şey Exynos işlemcide olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…