Eliimra Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Hiç güncelleme vs yapmadım. Şarj sesi sanki TikTok video bitimindeki ses gibi oldu. Acaba telefon kendi kendini güncellemiş olabilir mi ve de eskiye döndürme şansımız yok mu?
Hiç güncelleme vs yapmadım. Şarj sesi sanki TikTok video bitimindeki ses gibi oldu. Acaba telefon kendi kendini güncellemiş olabilir mi ve de eskiye döndürme şansımız yok mu?
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Ayarlar>Sesler ve titreşim>Sistem sesi>Sistem ses teması Bu yolu izleyerek istediğiniz ses temasını seçebilirsiniz. Muhtemelen sorununuz bununla alakalı. Varsayılan olarak gelen ses teması "Galaxy"dir.
Ayarlar>Sesler ve titreşim>Sistem sesi>Sistem ses teması Bu yolu izleyerek istediğiniz ses temasını seçebilirsiniz. Muhtemelen sorununuz bununla alakalı. Varsayılan olarak gelen ses teması "Galaxy"dir.