Bugün S23 FE aldım ve %0'a kadar kullandım. İlk defa şarj ettiğimde, 9 saat içinde %100'e ulaşacağını gördüm. Sizce bu, ilk defa şarj olmasından mı yoksa başka bir sorun mu vardır?
Bugün S23 FE aldım ve %0'a kadar kullandım. İlk defa şarj ettiğimde, 9 saat içinde %100'e ulaşacağını gördüm. Sizce bu, ilk defa şarj olmasından mı yoksa başka bir sorun mu vardır?
S23 hızlı şarj kapalı şekilde %0'dan %100 2 saat 18 dakikaya şarj ediyorum. Hızlı şarj açıkken de 1 saat 2 dakika. Büyük ihtimalle adaptör veya fabrika hatalı cihaz. Adaptör değiştirerek deneme yapın orijinal değilse orijinal alın.
5 wattlık da galiba onunla alakası yok az önce powerbank le şarj ediyordum 7 saat gösteriyordu şimdi 8 saat bir de kablo uyarısı verdi telefon, şarj cihaz kablosunu kontrol edin diye.