S23 FE telefonu sürekli açık tutmak zarar verir mi?

Rid

Hectopat
Daha fazla  
S23FE telefonum sürekli açık durursa şarjda kayıp yaşanır mı, ya da ekran zarar görür mü?

Eğer ekran açık durursa AMOLED ekranlar sürekli sabit görüntü vermesinde ekran yanması yaşanır ancak normal kullanımdan bahsediyorsanız sorun olmaz.

Yani AMOLED ekran mı bilmiyorum ama Always on Display her zaman açık olacak şekilde ayarlı. Şarjdan yana bir sıkıntı olur mu peki.

Eğer ekran açık durursa AMOLED ekranlar sürekli sabit görüntü vermesinde ekran yanması yaşanır ancak normal kullanımdan bahsediyorsanız sorun olmaz.

Dediğiniz olay için Samsung'da AOD de saat ve diğer kısımlar (5dk olması) lazım yer değiştiriyor. Tabii muhtemelen uzun vadede yine oluşturur belki ama büyük oranda bitiriyor.

Kapatayım o zaman.

Ben sabah 8 gece 12 arası ayarlamıştım öyle yapabilirsin gece açık kalmasına gerek yok zaten.

Dediğiniz olay için Samsung'da AOD de saat ve diğer kısımlar (5dk olması) lazım yer değiştiriyor. Tabii muhtemelen uzun vadede yine oluşturur belki ama büyük oranda bitiriyor.

Ben sabah 8 gece 12 arası ayarlamıştım öyle yapabilirsin gece açık kalmasına gerek yok zaten.

Pili çok etkiler mi?

Yanma oluştu mu sizde hiç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı