S23 FE verilip üzerine para koyulup yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Hocam yurt dışı iPhone 15 Pro 128 GB'lık 40.000TL civarında açtırmasıyla birlikte 70.000TL oluyor. Türkiye'de 15 Pro 128 GB zaten 70.000TL.

Yurt dışı telefonları çok önermiyorlar. O yüzden hiç olmazsa yurt dışı değil de telefonu buradan almanız daha iyi olabilir. Eğer telefonu açtıracaksanız. Açtırmayacaksanız yurt dışı alınabilir 30.000TL ucuza geliyor.

Yani özetle yurt dışı ve yurt içi telefon arasında bir fark yok. Takas yapacaksanız bile yurt içi telefonla yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam alacağım cihaz buradan 25'e buradan alacağım kayit yaptıracağım ama ne zaman artık ona göre yazarsanız iyi olur.

Bende bizzat yd 16 Pro Max Kullanıyorum. Yd cihaz alırken her an yeni bir düzenleme ile 4+4 olayının kalkacağını göze alarak al yani yedekte cihazın bulunsun. Günümüz itibariyle ikos tarzı cihazlar çıktı powerbank gibi yanında taşıyosun arama işlevi görüyor onlarıda araştırabilirsin. Soruya gelirsek kullanım olarak çağ atlarsın dediklerimi göze alıyorsan mantıklı ancak 4+4e güveniyorsan mantıksız

Bende bizzat yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum. Yurt dışı cihaz alırken her an yeni bir düzenleme ile 4+4 olayının kalkacağını göze alarak al yani yedekte cihazın bulunsun. Günümüz itibarıyla ikos tarzı cihazlar çıktı powerbank gibi yanında taşıyosun arama işlevi görüyor onları da araştırabilirsin. Soruya gelirsek kullanım olarak çağ atlarsın dediklerimi göze alıyorsan mantıklı ancak 4+4e güveniyorsan mantıksız.

Yanımda ekstra telefon bulunduracağım tabii süresi bitince.

Bende bizzat yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum. Yurt dışı cihaz alırken her an yeni bir düzenleme ile 4+4 olayının kalkacağını göze alarak al yani yedekte cihazın bulunsun. Günümüz itibarıyla ikos tarzı cihazlar çıktı powerbank gibi yanında taşıyosun arama işlevi görüyor onları da araştırabilirsin. Soruya gelirsek kullanım olarak çağ atlarsın dediklerimi göze alıyorsan mantıklı ancak 4+4e güveniyorsan mantıksız.

Simdi gidip de 15 alacak bütçem yok cihazıma 15 lira veriyorlar taş çatlasa 20 lira olur olursa o fiyatada iPhone yok adam akıllı 13 bile yok öyle söyleyim.

Cihazi buradan 25 bin TL'ye alacağım 4+4 şeklinde kullanacağım bütçem olursa TR kaydi yaptirirm veya satıp TR cihazi alırım cihazın süresi bittiğinde yanımda cihaz taşıyacağım.

Yani bilmiyorum eğer açtırmayacaksanız bayağı uyguna geliyor. O zaman alınabilir ama arkadaşın da dediği gibi her an yeni bir düzenleme gelebilir. Gerisi size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun ne alacaksanız.

Yani bilmiyorum eğer açtırmayacaksanız bayağı uyguna geliyor. O zaman alınabilir ama arkadaşın da dediği gibi her an yeni bir düzenleme gelebilir. Gerisi size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun ne alacaksanız.

Düzenleme gelmez diye düşünüyorum inşallah da gelmez çünkü artık birçok kişi yurt dışı kullaniyor gelirsede artık yanımızda telefon bulundurcaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı