S23 FE verilip üzerine para koyulup yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Hocam alacağım cihaz buradan 25'e buradan alacağım kayit yaptıracağım ama ne zaman artık ona göre yazarsanız iyi olur.

Soruyu tam olarak anlayamadım.

Cihazi buradan 25 bin TL'ye alacağım 4+4 şeklinde kullanacağım bütçem olursa TR kaydi yaptirirm veya satıp TR cihazi alırım cihazın süresi bittiğinde yanımda cihaz taşıyacağım.

Bende bizzat yd 16 Pro Max Kullanıyorum. Yd cihaz alırken her an yeni bir düzenleme ile 4+4 olayının kalkacağını göze alarak al yani yedekte cihazın bulunsun. Günümüz itibariyle ikos tarzı cihazlar çıktı powerbank gibi yanında taşıyosun arama işlevi görüyor onlarıda araştırabilirsin. Soruya gelirsek kullanım olarak çağ atlarsın dediklerimi göze alıyorsan mantıklı ancak 4+4e güveniyorsan mantıksız

Yanımda ekstra telefon bulunduracağım tabii süresi bitince.

Simdi gidip de 15 alacak bütçem yok cihazıma 15 lira veriyorlar taş çatlasa 20 lira olur olursa o fiyatada iPhone yok adam akıllı 13 bile yok öyle söyleyim.

Cihazi buradan 25 bin TL'ye alacağım 4+4 şeklinde kullanacağım bütçem olursa TR kaydi yaptirirm veya satıp TR cihazi alırım cihazın süresi bittiğinde yanımda cihaz taşıyacağım.

Yani bilmiyorum eğer açtırmayacaksanız bayağı uyguna geliyor. O zaman alınabilir ama arkadaşın da dediği gibi her an yeni bir düzenleme gelebilir. Gerisi size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun ne alacaksanız.

Düzenleme gelmez diye düşünüyorum inşallah da gelmez çünkü artık birçok kişi yurt dışı kullaniyor gelirsede artık yanımızda telefon bulundurcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…